Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, για τη φλόγα Μαγνησίας

Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου Παιδικής ηλικίας,  για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος “Φλόγας Μαγνησίας”, με τη συμμετοχή των ομάδων “Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας”, Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας».
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και θα υπάρχει προαιρετικά λαχνός στήριξης, αλλά και συγκέντρωση τροφίμων διάρκειας για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου. Αναλυτική η σχετική ανακοίνωση:
“Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 3:00 μμ στο Πανθεσσαλικό στάδιο, η ομάδα «Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Θεσσαλίας» μαζί με την ομάδα Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας και την ομάδα «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας» θα συμμετέχουν σε Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου για φιλανθρωπικό σκοπό με αφιέρωμα στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου Παιδικής Ηλικίας.
Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι των ομάδων να παρευρεθούν στο στάδιο την  2:15 μμ, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, να ανοίξουν την καρδιά και την αγκαλιά τους και όλοι μαζί να προσφέρουμε στο Σύλλογο «Φίλων Φλόγας Μαγνησίας».
Στο χώρο κατά την προσέλευση σας, θα διατίθεται προαιρετικά λαχνός στήριξης της «Φλόγας» αντί του ποσού των πέντε (5) Ευρώ.
Επιπρόσθετα οποιοσδήποτε επιθυμεί μπορεί να στηρίξει την προσπάθειά μας, προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τα οποία μαζί με το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του Συλλόγου.
Θα είμαστε όλοι εκεί… !!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις