Αναδεικνύεται σήμερα ο πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ

Στον Αλμυρό θα αναδειχθεί σήμερα ο πρωταθλητής στην Α’ ΕΠΣΘ. Στις 15.00 θα αναμετρηθούν Γ.Σ. Αλμυρού και ΑΕ Διμηνίου στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος. Ο πρωταθλητής στη συνέχεια θα διεκδικήσει μέσω αγώνων μπαράζ την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.
Στον πρώτο…

…τελικό που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη (15/4) στο Διμήνι, η ΑΕΔ είχε επικρατήσει με 1-0 και έχει ένα μικρό προβάδισμα.
Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι η ΤΕΔ/ΕΠΣΘ όρισε το ίδιο διαιτητικό τρίο με τον πρώτο τελικό, το οποίο τα είχε πάει πολύ καλά αποσπώντας τα συγχαρητήρια και των δύο ομάδων. Έτσι, σήμερα θα «σφυρίξει» ξανά ο κ. Μάνος Σκουλάς, έχοντας ως βοηθούς τους κ.κ. Χρήστο Τσιγγινέ και Γιώργο Τασιόπουλο. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Λεωνίδας Φορτούνας.
Με την ολοκλήρωση του δεύτερου τελικού θα γίνει η απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων στην πρωταθλήτρια ομάδα.
Στον ΓΣ Αλμυρού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και στη διάθεση του Λευτέρη Καλογήρου, προπονητή των γηπεδούχων, θα βρίσκονται οι εξής παίκτες:
Πλακαρός, Κυριάκος, Φαράντος, Π. Βούλγαρης, Χειλάς, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Γρούνας, Κρανάς, Τσόγκας, Αραπίτσας, Κουρτέλης, Μαλισσόβας, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Β. Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός.
Από πλευράς ΑΕ Διμηνίου οι Φαρασόπουλος και Τσεκούρας, που δεν έπαιξαν την Τετάρτη, δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Μάλιστα ο δεύτερος ίσως χρησιμοποιηθεί αντί του Σαμαρά που χτύπησε στον ώμο στον πρώτο τελικό. Πάντως ο Σαμαράς θα είναι στην αποστολή και θα παίξει αν παραστεί ανάγκη.
Οι 19 παίκτες που υπολογίζει ο κ. Παπαστεργίου είναι οι: Κοντογιάννης, Θ. Ανατολής, Βλαχόπουλος, Ζάγκας, Σπ. Αναστασίου, Αποστολίδης, Μοράλες, Βητόπουλος, Φαρασόπουλος, Τανάγιας, Αξιώτης, Κ. Ανατολής, Σαμαράς, Τσουκάλης, Τσεκούρας, Μαυρίδης, Σατελιάν, Χρυσανθόπουλος, Μόσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις