“Πρώτη” Γράφα στα Τρίκαλα

Σήκωσε μανίκια την Πέμπτη (8/2) ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός των Τρικάλων θέλοντας να περάσει και το μήνυμά του. Τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα είναι λογικό να έχουν φέρει απογοήτευση και γι’ αυτό ένα από τα πράγματα που προσπάθησε να κάνει ήταν να αφυπνίσει τους παίκτες του.

«Μπορείτε πολλά περισσότερα. Πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και πως η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται στη συνέχεια.

Οι παίκτες ήταν αρκετά κουρασμένοι από το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής από την Κρήτη, αλλά ο Γράφας τους έβαλε στο γήπεδο και άρχισε τις ασκήσεις τακτικής. Στη συνέχεια έγιναν πιεστικά παιχνίδια, ενώ η προπόνηση της Παρασκευής (9/2) θα είναι πρωινή.

Από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για το ματς με την Καλλιθέα, στο οποίο η νίκη είναι μονόδρομος. Τόμιτς και Μιλοσάβλιεφ είναι τραυματίες, ενώ ο δεύτερος είναι και δηλωμένος να εκτίσει την ποινή του, όπως και ο Κοτσώνης. Εννοείται πως εκτός παραμένουν σταθερά και οι Γκόλιας και Καπός, που εδώ και καιρό αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τέλος, χαιρέτησε ο Πέτρος Στοΐλας, ο βοηθός του Σωτήρη Αντωνίου.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις