Λ. Μπακάλης: Να συνεχίσουμε το αήττητο σερί

Δύσκολη αποστολή έχει αύριο Κυριακή (19/4, 16.30) ο Ρήγας Φεραίος, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον δυνατό Οπούντιο Μαρτίνου εκτός έδρας και απειλείται το αήττητο σερί των 10 αγωνιστικών. Ο προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Λάκης Μπακάλης, μίλησε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» για την αυριανή…

…συνάντηση και εξέφρασε την πίστη ότι οι παίκτες του θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα.
«Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε κάνει από την έναρξη του β’ γύρου. Για 10 αγώνες είμαστε αήττητοι και θα επιδιώξουμε να βελτιώσουμε όσο γίνεται περισσότερο αυτή την εξαιρετική επίδοση. Παράλληλα έχουμε επιπλέον κίνητρο για τον αγώνα διότι θέλουμε ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, ενώ με θετικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας, κάτι που ήταν ο αρχικός μας στόχος.
Ο Οπούντιος είναι μία δυνατή ομάδα που δεν βρίσκεται τυχαία στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας αν δείξουμε την απαραίτητη συγκέντρωση καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις