Ετοιμοπόλεμος ο Ρήγας Φεραίος για το παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού

Ετοιμοπόλεμος δηλώνει ο Ρήγας Φεραίος για το αυριανό παιχνίδι με τον Γ.Σ. Αλμυρού στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Οι παίκτες του Ρήγα μετά το ρεπό της περασμένης Κυριακής, θέλουν να πάρουν το «τρίποντο» και να συνεχίσουν την προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» του Βελεστίνου θα έχουν μία σημαντική απουσία στο αυριανό ντέρμπι. Ο Σπύρος Γκάγκας συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών (χάνει και το εκτός έδρας παιχνίδι με το Βελούχι). Φυσικά, εκτός αποστολής θα μείνει και ο προερχόμενος από επέμβαση Γιώργος Κουρίτας, που εδώ και αρκετό καιρό δεν μπορεί να ακολουθήσει τις εκδηλώσεις της ομάδας.

Ετοιμοπόλεμοι είναι οι: Τάσος Παπαγιάννης, Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Ανδρέας Καρλιάμπας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις