Σημαντική η απουσία του Κοντοβά για τον Γ.Σ. Αλμυρού

Στην 3η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει εδραιωθεί ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος αύριο Κυριακή έχει επικίνδυνη έξοδο στο Βελεστίνο, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει τον Ρήγα Φεραίο που «καίγεται» για βαθμούς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, με τους Αλμυριώτες, πάντως, να αγωνίζονται χωρίς άγχος.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο προπονητής του ΓΣΑ, Κώστας Σταματίου, «πονοκεφαλιάζει» για τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Κοντοβά στο δεξί άκρο της επίθεσης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Ιτέας και έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ντέρμπι του Βελεστίνου. Φυσικά, εκτός θα είναι και ο μόνιμα απών Κώστας Κρανάς.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας είναι 20 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι: Άγγελος Σταυράκης, Παναγιώτης Τσομπανόπουλος, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης, Γιάννης Καψιώτης, Νίκος Μπαρούτας, Βαλάντης Κόκκας, Χρήστος Χολέβας, Βαγγέλης Στουρνάρας, Στέλιος Αλεξανδρής, Γιώργος Σαββίδης, Πέτρος Θωμαΐδης, Κώστας Κιπτίου, Κώστας Φλίγκος, Θανάσης Μπιρμπίλης, Θεόφιλος Πρατής, Ηλίας Αράπης, Αριστείδης Μιχάλης, Δημήτρης Γκατζούλης, Βαγγέλης Τσιουρής, Φίλιππος Σκοπελίτης.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις