Θα σπάσει το… ρόδι ο Παναθηναϊκός;

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή στις 19:30 (Novasports2) στα Γιάννενα, όπου θα κυνηγήσει την πρώτη φετινή του «απόδραση», καθώς δεν έχει πάρει «τρίποντο» ακόμη μακριά από τη Λεωφόρο.

Το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, διότι η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει μόλις μια ήττα έως τώρα στο γήπεδό της στη Σούπερ Λιγκ. Αυτή της περασμένης εβδομάδας από τον ΠΑΟΚ, που πέρασε… αέρα από τους «Ζωσιμάδες» επικρατώντας 3-1. Οι Ηπειρώτες είχαν περισσότερη επιβάρυνση από το «τριφύλλι» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη έπαιξε 120 κόντρα στην ΑΕΛ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, αφού από τη ρεβάνς προέκυψε παράταση.
Σχήμα με 3-5-2 σκοπεύει να παρατάξει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Οι Οικονόμου, Αυλωνίτης και Κολοβέτσιος θα είναι στην άμυνα. Τζανδάρης-Λουντ στον άξονα, με τον Κάτσε μπροστά τους. Ο Γιόχανσον θα καλύψει όλη τη δεξιά πλευρά και ο Ινσούα την αριστερή. Δώνης και Μυστακίδης θα βρεθούν στη γραμμή κρούσης. Εκτός είναι οι τραυματίες Κουρμπέλης, Μουνιέ, Λουτσιάνο και Μολίνς. Στην αποστολή, αλλά λογικά δεν θα ξεκινήσει ο Κουλιμπαλί που σε γενικές γραμμές έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Στην αντίπερα όχθη, ο Βελλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και οι Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ στην άμυνα. Στο κέντρο θα είναι οι Γαρουφαλιάς, Μανθάτης, Βιντάλ, Μπουκουβάλας, Καρανίκας, ενώ οι Γιάκος-Κόντε θα είναι μπροστά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις