Για το απόλυτο στην έδρα ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στη Νίκη (pregame)

????????????????????????????????????

Το απόλυτο στην έδρα του έχει ο ΝΠΣ Βόλος και θέλει να το διατηρήσει και στο σημερινό (10/2) παιχνίδι με τη Νίκη στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 15.00 και θα αναμετρηθούν ο πρώτος (ΝΠΣ Βόλος) με την δεύτερη ομάδα (Νίκη Βόλου) της κατάταξης, με τους γηπεδούχους να έχουν διαφορά 12 βαθμών.

Η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας αντιμετωπίζει την καλύτερη άμυνα, σ’ ένα ματς που αναμένεται με ενδιαφέρον. Στο γήπεδο θα υπάρχουν φίλαθλοι μόνο του ΝΠΣ Βόλος, καθώς ως γνωστόν, δεν εκδίδονται εισιτήρια και μόνο κάτοχοι κάρτα μέλους του ΝΠΣ Βόλος μπορούν και παρακολουθούν τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ολοκληρώθηκε χθες Παρασκευή, με τον Χουάν Φεράντο να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ο Ισπανός μέσος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι από την κερκίδα.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντενάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μούτσα, Μηλιώτης, Σαλαμούρας.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να εισέρχονται μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους από τη θύρα 2 (οδός Ύδρας), ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις