Λ. Μπακάλης: Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε…

Το τρίτο σερί νικηφόρο αποτέλεσμα θέλει να αποσπάσει αύριο Κυριακή (11/2) ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο Πανθεσσαλικό στάδιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες και αυτό δεν θα πρέπει να τους εφησυχάζει, όπως τόνισε ο Λάκης Μπακάλης, ενόψει της αυριανής αναμετρήσεις. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε, πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση νίκη, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο γήπεδο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Μπακάλη:

«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, ενόψει του παιχνιδιού με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, μετά από τις τελευταίες επιτυχίες που είχε η ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και οφείλουμε να διατηρήσουμε τον ίδιο ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Ως ομάδα, είμαστε καλύτερη και θα έχουμε τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Χρειάζεται, ωστόσο, να έχουμε υπομονή και επιμονή στο παιχνίδι μας. Όλες οι ομάδες που έρχονται να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο Βόλο αγωνίζονται υπέρ του δεόντως αμυντικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να δυσκολευόμαστε στο να διασπάσουμε τις αντίπαλες άμυνες. Διαθέτουμε, ωστόσο, τους παίκτες για να ανταποκριθούμε με επιτυχία στο παιχνίδι και να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν θα είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να «ξεκλειδώσει» από νωρίς την άμυνα του Αχιλλέα: «Θα είναι σημαντικό να καταφέρουμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που δεν το έχουμε πετύχει στα προηγούμενα παιχνίδια. Το γεγονός αυτό θα μας επιτρέπει να παίξουμε πιο ελεύθερα, χωρίς άγχος και να προσφέρουμε και καλύτερο θέαμα. Συν τοις άλλοις, θα μας βοηθήσει πολύ σημαντικά και στον τομέα της ψυχολογίας».

Για το αν υπάρχει, πλέον, μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην ομάδα, μετά και τις μεταγραφές που έγιναν: «Ο ανταγωνισμός  είναι  μεγάλος μεταξύ των ποδοσφαιριστών και αυτό βοήθησε στο να αλλάξει και πρόσωπο – προς το καλύτερο -η ομάδα. Βέβαια, θα πρέπει να τονίσω, πως παίζει ρόλο και η δουλειά των παικτών μέσα στο γήπεδο, η οποία αποδίδει και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που έχουμε δώσει στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Υπάρχει μεγάλη διάθεση καθημερινά στις προπονήσεις κι αυτό είναι προς όφελος όλης της ομάδος».

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις