Με οδηγό τη ΝΙΚΗ του πρώτου γύρου κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος

Με το ντέρμπι των πρωτοπόρων ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τη Νίκη Βόλου, ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 3:00μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης και θα μεταδοθεί σε LIVE STREAMING σε συνεργασία GOALPOST.GR και VOLOSLIVE.GR, όπως και τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ASTRA TV.

Μπορεί η διαφορά των 14 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες να είναι μεγάλη για να καλυφθεί στα οκτώ παιχνίδια που απομένουν, όμως οι κυανόλευκοι δεν θέλουν να απολέσουν τη δεύτερη θέση την οποία κατέχουν μέχρι στιγμής και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξουν την απαραίτητη σταθερότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα των Ξηροφώτου – Μπούις θέλει να επαναλάβει τη νίκη του πρώτου γύρου, να παραμείνει στη 2η θέση και να γίνει η μόνη ομάδα που θα έχει καταφέρει, όχι μόνο να μην ηττηθεί από τον ΝΠΣ Βόλος αλλά και να πετύχει δύο νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στους πρωτοπόρους. Σ’ αυτή την προσπάθεια το τεχνικό δίδυμο της Νίκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, εκτός του Στέφανου Κραγιόπουλου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να πάρουν τη ρεβάνς για την μοναδική τους ήττα στο πρωτάθλημα και να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στη «μαθηματική» κατάκτηση της 1ης  θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Football League. O Χουάν Φεράντο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον MVP του πρωταθλήματος, που δεν είναι άλλος από τον Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι με τη Θήβα και θα απουσιάσει από το ντέρμπι της Νεάπολης.

Δεκαεννιά ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή. Αυτοί είναι οι εξής: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντενάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Τζελίδης, Ηλιόπουλος, Ντόσης, Κολλάς, Καλαμίδας, Μούτσα, Μηλιώτης, Σαλαμούρας.

Είσοδος στο γήπεδο

Η διοίκηση του ΝΠΣ Βόλος ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας ότι θα μπορούν να εισέρχονται μόνο με την επίδειξη κάρτα μέλους από τη θύρα 2 (οδός Ύδρας), ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν. Η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων της Νίκης έχει απαγορευθεί από την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στο γήπεδο θα βρεθούν μόνο οι κάτοχοι των 15 περίπου προσκλήσεων που έχει προμηθευτεί η διοίκηση των φιλοξενούμενων.

Διαιτητές

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Αλέξανδρο Μπαλιάγκα από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ματθαίος Κοφίτσας από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ζωντανά από το GOALPOST.GR, VOLOSLIVE.GR και ASTRA TV

Η αναμέτρηση θα καλυφθεί σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση τόσο ιντερνετικά (goalpost.gr και voloslive.gr) όσο και τηλεοπτικά από την τηλεόραση του ASTRA TV.

Χορηγοί LIVE ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις