Άρης… στο τέλος!

Μάγκικο «διπλό» (έστω και με την… ψυχή στο στόμα) για τον Άρη στις Σέρρες, εκεί, δηλαδή, όπου, πέρυσι, έχασε την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα!

Οι «κίτρινοι» είδαν τον ψυχωμένο Πανσερραϊκό να ισοφαρίζει στο 77′ (με το τρομερό σουτ του Τσιμίκα) το γκολ του Σόουζα από το 58′, αλλά με τα τέρματα των Διαμαντόπουλου και Τζανακάκη στο 89′ και στα… χασομέρια της αναμέτρησης, επικράτησαν 3-1, για την 4η σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα!

Γενικώς, πάντως, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ζορίστηκε αρκετά κόντρα στα «λιοντάρια», που «παλεύουν», άλλωστε, για τη σωτηρία τους και τα έδωσαν όλα.

Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, είχαν μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να ανοίξουν εκείνοι το σκορ, με τον Ναζίμ, στο 51′, να κάνει το σουτ λίγο έξω από την περιοχή, την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Αναγνωστόπουλου, για να ακολουθήσει, επτά λεπτά αργότερα, το γκολ του Άρη.

Από εκεί και πέρα, οι πρωτοπόροι της Football League χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να δεχθούν την ισοφάριση, αλλά Διαμαντόπουλος και Τζανακάκης «λύτρωσαν» τον Άρη στο τέλος, με τον πρώτο, στο 89′, να παίρνει το «ριμπάουντ» από το δικό του σουτ και την κόντρα της μπάλας στους αμυντικούς και με δεύτερη προσπάθεια να τη στέλνει στα δίχτυα του Πολίτη και τον δεύτερο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 94′, με κοντινή προβολή, μετά από πάσα του Πασά.

Οι συνθέσεις

Πανσερραϊκός (Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Ιωαννίδης, Τσελεπίδης, Ναζίμ (84′ Βοσκόπουλος), Σιάκκας, Ποζατζίδης (56′ Ένομο), Κρητικός (69′ Κάκκο), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Μουμίν, Κάσσος (88′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Χαντί (83′ Πασάς), Μπαστακός (54′ Διαμαντόπουλος).

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Σάββατο, 10 Φεβρουαρίου

Πανσερραϊκός-Άρης 1-3
(77′ Τσιμίκας-58′ Σόουζα, 89′ Διαμαντόπουλος, 90’+4′ Τζανακάκης)

ΟΦΗ-Βέροια (17:00)

Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου (15:00)

Τρίκαλα-Καλλιθέα
Απόλλων Πόντου-Καραϊσκάκης
Αιγινιακός-Εργοτέλης
Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναχαϊκή
Σπάρτη-Δόξα Δράμας
Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός (ΜΑΤΑΙΩΣΗ)

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου

Απ. Λάρισας- ΑΟΧ Κισσαμικός (14:00)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις