Κοντοβάς: «Χάσαμε δύο βαθμούς»

Ο Χρήστος Κοντοβάς εκπροσώπησε το τεχνικό τιμ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ισόπαλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΝΠΣ Βόλος και τη Νίκη Βόλου. Ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων δήλωσε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη και εξέφρασε την άποψη πως η Νίκη από τον αγώνα αυτόν έχασε δύο βαθμούς.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Σε καμία περίπτωση δεν ήρθαμε για να έχουμε παθητικό ρόλο. Θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και δουλέψαμε όλη την εβδομάδα γι’ αυτό. Γνωρίζαμε τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες και σ’ ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, αντίθετα απειλήσαμε, προηγηθήκαμε και χάσαμε δύο ευκαιρίες. Πιστεύω πως σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Αγωνιστήκαμε κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες και δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων για το δυνατό και μέσα σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι. Η συνέχεια μας ανήκει γιατί έχουμε μία νεανική και δουλεμένη ομάδα και είμαστε μία οικογένεια. Θεωρώ πως η Νίκη Βόλου έχει πολύ μέλλον μπροστά της»

Για το αν πιστεύει πως ήταν κόκκινη κάρτα για τον παίκτη των γηπεδούχων στο φάουλ από την εκτέλεση του οποίου έγινε το 0-1 για τη Νίκη

«Πιστεύω πως ήταν κόκκινη κάρτα καθώς από τη στιγμή που σφυρίχτηκε φάουλ και ήταν ο τελευταίος παίκτης, ήταν κόκκινη κάρτα. Δεν βρήκε μπάλα, βρήκε παίκτη».

Για τον λόγο που στη συνέντευξη Τύπου δεν παραβρέθηκε κάποιος από το τεχνικό δίδυμο της Νίκης

«Κι εγώ ανήκω στο τεχνικό τιμ και κάποιος έπρεπε να παραβρεθεί στη συνέντευξη Τύπου. Δεν έχει κάποια διαφορά κι εγώ προπονητής είμαι»

Για την αντικατάσταση του Γιάννη Βέργου

«Ο Βέργος προέρχονταν από τραυματισμό, ήταν βαρύ το γήπεδο, βάρυνε λίγο το γόνατό του, κουράστηκε καθώς υπηρετεί και την στρατιωτική του θητεία και κρίθηκε ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή»

Για την εμφάνιση του Παναγιώτη Κοντοέ

«Ο ποδοσφαιριστής τώρα έχει έρθει στην ομάδα, δουλεύει, είναι καλός ποδοσφαιριστής, μικρός σε ηλικία, του ανήκει το μέλλον και αν συνεχίσει έτσι, θα πάει μπροστά»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις