Θ. Μακρής: Μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό και το Βόλο

Πανευτυχής ήταν ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Μακρής, μετά τη λήξη του παιχνιδιού με τον Ηρακλή Ψαχνών και το 3-0 που σημείωσαν οι «ερυθρόλευκοι». Με δηλώσεις του στο goalpost.gr ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε:…

…«Η πρόκριση και η συμμετοχή του Ολυμπιακού στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Κ19 της Football League αποτελεί τιμητικό γεγονός, τόσο για τον σύλλογο, όσο και για την πόλη του Βόλου. Η φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα μόνο τυχαία δεν είναι. Κατακτήσαμε την πρώτη θέση στον όμιλο και πλέον θα διεκδικήσουμε στα πλέι οφ την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ταπεινά, προσγειωμένα και με σκληρή δουλειά.
Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση και τη νίκη που σημείωσαν, αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Ολυμπιακού που μας στήριξε όλη τη χρονιά και ιδιαίτερα στο σημερινό παιχνίδι. Ήταν ο 12ος παίκτης μας και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.
Το παιχνίδι εξελίχθηκε όπως το σχεδιάσαμε. Θέλαμε ένα γρήγορο γκολ και καταφέραμε στο πρώτο τέταρτο να σημειώσουμε δύο τέρματα. Ελέγξαμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, σημειώνοντας και τρίτο τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο.
Για ένα διάστημα του αγώνα παραχωρήσαμε γήπεδο στον Ηρακλή, όμως παίζοντας συγκεντρωμένα και πειθαρχημένα δεν αντιμετωπίσαμε το παραμικρό πρόβλημα.
Θα προετοιμαστούμε για τα πλέι οφ, με στόχο να χαρούμε τα παιχνίδια και να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί στην κατηγορία κάτω των 19 ετών τα δύο τελευταία χρόνια και συγκαταλέγεται μεταξύ των καλυτέρων ομάδων της Ελλάδας».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις