Λ. Μπακάλης: «Η ανασταλτική μας λειτουργία είναι για σεμινάριο»

Ο Λάκης Μπακάλης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την εντός έδρας νίκη της ομάδας του με 1-0 επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, πως η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων» είναι για σεμινάριο ποδοσφαίρου. Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο, εκτός από το 25’ έως το 35’, που χάσαμε τον έλεγχο από κακές πάσες και οργάνωση παιχνιδιού, χωρίς όμως να απειληθούμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο πρώτο 15λεπτο. Από εκεί και πέρα μας έλλειπε η τόλμη για να πετύχουμε το 2ο και το 3ο γκολ. Σε γενικές γραμμές η ομάδα ήταν καλή. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τις συνεχόμενες νίκες και την προσπάθεια σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στην αξιόλογη και μαχητική ομάδα του Αχιλλέα. Επίσης, εύχομαι και στον φίλο μου τον Τάκη (σ.σ. Τάκη Παραφέστα) τα καλύτερα για τη συνέχεια».

Ερωτηθείς για την ανασταλτική και επιθετική λειτουργία της ομάδας του, ο Λάκης Μπακάλης, τόνισε: «Η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας είναι για σεμινάριο. Όλοι μας οι αντίπαλοι, μας έχουν κάνει πολύ λίγες ευκαιρίες. Δουλεύουμε και στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν μας βγαίνει. Κάθε φορά βελτιωνόμαστε. Ίσως η ανασταλτική μας λειτουργία, μας δίνει τα θετικά αποτελέσματα».

Για τους Λούγκο και Καμπλιώνη είπε: «Δεν ανησυχούμε για τον τραυματισμό του Λούγκου, καθώς δεν δείχνει να είναι σοβαρός. Για τον Καμπλιώνη ο τραυματισμός είναι πιο σοβαρός, όμως πιστεύω πως θα τον ξεπεράσει άμεσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις