Σταματίου: «Η χειρότερή μας εμφάνιση»

Δυσαρεστημένος από την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Κώστας Σταματίου μετά το τέλος του αγώνα στο Βελεστίνο κόντρα στον Ρήγα Φεραίου, όπου ο ΓΣΑ γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1. Ο τεχνικός του Αλμυρού χαρακτήρισε ως την χειρότερη εμφάνιση της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία και δήλωσε πως αναλαμβάνει και την ευθύνη που του αναλογεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σταματίου:

«Μακράν η χειρότερη εμφάνιση για την ομάδα του Αλμυρού, σε όλα τα επίπεδα. Δεν θέλω να πω πάρα πολλά γιατί είμαι πολύ στεναχωρημένος, όχι μόνο από την έκβαση του παιχνιδιού, αλλά κυρίως από την απόδοση της ομάδας μου. Δε με έχουν συνηθίσει τα παιδιά σε τέτοιες εμφανίσεις. Βεβαίως, δε μπορώ να μην αναλάβω τις ευθύνες μου. Όταν μία ομάδα παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα, ο πρώτος που ευθύνεται είναι ο προπονητής. Κι εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Θα συζητήσουμε με τα παιδιά όλη την εβδομάδα. Απλά, ίσως τώρα κατάλαβαν σήμερα γιατί πάντα είμαι επιφυλακτικός και ότι η κατηγορία αυτή έχει “παγίδες”, ότι ποτέ μία ομάδα που πρωτοεμφανίζεται στη Γ’ Εθνική δεν μπορεί να επαναπαύεται και δυστυχώς σήμερα πήραμε το πρώτο μήνυμα. Ελπίζω να είναι το τελευταίο, είμαστε σοβαρή ομάδα κι αν θέλουμε να μην έχουμε κι άλλες “ιστορίες”, θα πρέπει να ανακάμψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας. Συγχαρητήρια στον Ρήγα και του εύχομαι καλή συνέχεια σε αυτό που ελπίζει να κάνειγ.

Για το αν οι παίκτες του πίστεψαν μετά το 0-1 ότι πήραν το παιχνίδι

«Όχι, γενικά από την αρχή ο Αλμυρός σήμερα έκανε τη χειρότερή του εμφάνιση. Ίσως ήταν και θέμα συγκυρίας ότι βάλαμε πρώτοι γκολ, αυτό δε μου λέει τίποτα. Εγώ κοιτάω συνολικά την ομάδα, κοιτάω συνολικά την απόδοση των παικτών και σήμερα ,προσωπικά θεωρώ ότι δε μας άξιζε τίποτα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις