Ισόπαλος 1-1 ο Πύρασος με τον Διαγόρα

Ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1 με τον Διαγόρα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο της Νέας Αγχιάλου, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΘ.
Κόντρα σε αντίπαλο που προέρχονταν από εννιά σερί νίκες και διεκδικεί την πρώτη θέση, ο Πύρασος που επίσης είχε πολύ καλό νικηφόρο σερί πέντε αγώνων, προσπάθησε να πάρει ακόμα μια νίκη και να διευρύνει το δικό τους σερί κι εάν οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε να το καταφέρει.
Ωστόσο, τεράστια ευκαιρία για το “διπλό” έχασαν οι φιλοξενούμενοι με το δοκάρι του Βουραζέρη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.
Το σκορ για τους «κυανόλευκους» άνοιξε με γκολ του Ίμπρα στο 48′, ενώ το τελικό 1-1 για τους «ασπρόμαυρους» διαμόρφωσε ο Πάσχος στο 66′ με κεφαλιά.
Διαιτητής: Δημητριάδης.
Βοηθοί: Τριφονίδης, Π. Σακκάς.
ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Γιοβάνης, Γκίνης, Τσορμπαντζής, Δ. Τσάμης (70′ Μπασδάνης), Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος, Μπαρμπούτας (88′ Γ. Τσάμης), Ίμπρα (67′ Δαμάσκος).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Δημητριάδης, Ν. Βουραζέρης, Πρασσάς, Κ. Καραπλιάγκος (57′ Γάρος), Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Τρελόπουλος (53′ Γουτούλης), Πάσχος, Καναβός (70′ Καλλιακούδας), Φαράντος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις