Αλεξίου: «Ο Ρήγας έχει ψυχικά αποθέματα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Ρήγα Φεραίου, δήλωσε ο Γιώργος Αλεξίου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Βελεστίνου με τον Αλμυρό, όπου οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 2-1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αλεξίου:

«Πριν πω για τον αγώνα, τη νίκη μας την αφιερώνουμε σήμερα στον αείμνηστο Απόστολο Παπαγεωργίου. Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μία πολύ σημαντική νίκη της ομάδας μας και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε αυτή, δηλαδή με ανατροπή. Ήταν ένα κομβικό ματς για εμάς, το είχαμε σημαδέψει ότι πρέπει να το κερδίσουμε, ήταν ένα ματς εντός έδρας. Βαδίζοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, κάθε ματς ο Ρήγας, λόγω της θέσης που βρίσκεται αυτήν τη στιγμή, πρέπει να το κερδίζει, είτε εντός, είτε εκτός έδρας. Ξεκινήσαμε, ήμασταν αυτοί που είχαν την έλεγχο του παιχνιδιού. Έχω πει και θα ξαναπώ πάλι πολλές φορές ότι η ομάδα μας αποτελείται από νεαρούς αθλητές και αυτό το “πρέπει” κάθε αγωνιστική μας προσθέτει επιπλέον βάρος, αλλά σήμερα δείξαμε πως αυτή η ομάδα έχει ψυχικά αποθέματα και αξίζουν πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια. Αυτό που μετρά δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα, αλλά μετρά και ο τρόπος. Γι’ αυτό σήμερα είμαι διπλά χαρούμενος, γιατί δείξαμε ψυχικά αποθέματα και δείχνει αυτή η η ομάδα πως μέχρι το τέλος θα παλέψει όλα τα παιχνίδια και μακάρι, με λίγο τύχη, να πετύχουμε τον στόχο μας»

Για την ένσταση του Ρήγα και αν σε περίπτωση που την κερδίσει αλλάξουν τα δεδομένα

«Εμείς δεν μένουμε σ’ αυτό το κομμάτι, αυτό αφορά τη διοίκηση. Εμείς κοιτάμε τα παιχνίδια που απομείνανε και να πάρουμε το μέγιστο δυνατό από αυτά. Γίνεται να τα κάνουμε όλα νίκες; Από κει και πέρα τελειώνοντας το πρωτάθλημα θα κάνουμε τον απολογισμό. Το σίγουρο είναι πως, όπως το δείξαμε και σήμερα, θέλουμε να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις