Θρίαμβος του Ρήγα επί του Γ.Σ. Αλμυρού με ανατροπή

Ο Ρήγας Φεραίος ήταν ο μεγάλος νικητής στο μαγνησιώτικο ντέρμπι με τον Γ.Σ. Αλμυρού, το οποίο διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο Βελεστίνου. Οι γηπεδούχοι πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο», επικρατώντας με 2-1 με ανατροπή στο σκορ. Βρέθηκαν στο 62’ να χάνουν με 0-1 και στο τελευταίο δεκάλεπτο πέτυχαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, μοιρασμένο, με λιγοστές καλές φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη ο Γ.Σ. Αλμυρού άνοιξε το σκορ στο 62’ με τον Φίλιππο Σκοπελίτη, το πρώτο του με την ομάδα του Αλμυρού. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παπαγιάννη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κιπτίου.

Ο Ρήγας Φεραίος προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει και στο 73’ οι γηπεδούχοι απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σαββίδης του Αλμυρού. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 84’ με κεφαλιά του Αλεξίου, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σπαθή, ενώ στο 87’ πέτυχαν και δεύτερο γκολ, που τους έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Συγκεκριμένα, ο Μπόρας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μπαρούτα, κέρδισε πέναλτι και ο Σπαθής από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου (61’ Νασιακόπουλος), Κυριάκος, Σπαθής, Καρλιάμπας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης, Μπόρας, Τζοβάρας (92’ Παπακώστας), Τσιώλης (90’ Ράπτης), Τσελεπής (80’ Παπαγεωργίου).

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καψιώτης, Μπαρούτας, Αλεξανδρής, Χολέβας, Σαββίδης, Κιπτίου (83’ Κόκκας), Στουρνάρας, Φλίγκος, Μιχάλης (59’ Τσιουρής), Σκοπελίτης (75’ Θωμαΐδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις