Δοκιμές στον Ολυμπιακό Β. στο φιλικό με τον Τύρναβο

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Καρδίτσα με την τοπική Αναγέννηση για το πρωτάθλημα της Football League (σ.σ. 5 Απριλίου). Έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» προπονούνται εν όψει της έναρξης των πλέι οφ, δίχως ωστόσο να γνωρίζουν – όπως και οι υπόλοιπες ομάδες – πότε επιτέλους θα…

…αρχίσει το μίνι πρωτάθλημα.
Για να μη βγουν οι παίκτες του Ολυμπιακού εκτός ρυθμού, κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με τον Τύρναβο, το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα Κυριακή 19/4 στις 17.00 στο ΕΑΚ του Βόλου, στο οποίο ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του έχει στη διάθεσή του.
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να δει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών, απέναντι σε μια ομάδα που δεν την κέρδισαν οι «ερυθρόλευκοι» στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος (ήττα με 3-2 στο Βόλο, 0-0 στο Αλκαζάρ) και η οποία θα λάβει μέρος στα πλέι άουτ.
Στη σημερινή φιλική αναμέτρηση δικαίωμα δωρεάν εισόδου θα έχουν όλοι όσοι έχουν ανανεώσει την κάρτα διαρκείας τους ή έχουν προμηθευτεί καινούρια.
Για τους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ή όσους δεν ανανέωσαν την ήδη υπάρχουσα, θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.
Επίσης, από τις 15.00 έως και το τέλος της αναμέτρησης θα είναι ανοιχτή η μπουτίκ της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις