Φιλική ήττα από Μαγνησιακό για τους Νέους της Νίκης

Ακόμη ένα φιλικό πρόσθεσε στα «πόδια» της η ομάδα Νέων της Νίκης αντιμετωπίζοντας αυτή τη φορά τον Μαγνησιακό. Ο Κώστας Μπράτσος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του να πάρουν λεπτά συμμετοχής.

Η Νίκη εμφανίστηκε με δύο πρόσωπα στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανταγωνιστική απέναντι στη δυνατή ομάδα του Μαγνησιακού, ενώ στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση στον ανώτερο αντίπαλο.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Μαγνησιακός στο 19ο λεπτό, όταν η ασταθής απόκρουση του Γρηγοριάδη στην εκτέλεση φάουλ του Κόλα, έδωσε την ευκαιρία στον Καραλή να γράψει από κοντά το 1-0. Η Νίκη ανέβασε στροφές και έφτασε κοντά στην ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα, όταν ο Μπλούχος εκτέλεσε φάουλ αναγκάζοντας τον Βίτσιο σε θεαματική απόκρουση.

Η πίεση των παικτών του Κώστα Μπράτσου συνεχίστηκε και στο 26′ ήρθε η ισοφάριση, με σκόρερ τον Ζαρίφη που πλάσαρε ψύχραιμα τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Κόλα ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κώστας Μπράτσος θέλησε να δώσει λεπτά συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, με αποτέλεσμα να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα των κυανολεύκων. Ο Μαγνησιακός κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο πετυχαίνοντας άλλα τέσσερα τέρματα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6.

Το 1-3 έκανε ο Κόλα στο 48′ με κεφαλιά. Στο 61′ το σκορ έγινε 1-4 μετά από ατομική προσπάθεια και τελείωμα με πλασέ του Κρανιά. Ο Κόλα στο 81′ σημείωσε το πέμπτο τέρμα για την ομάδα του, με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Βασιλείου ενώ το τελικό 1-6 έγραψε ο Οσάφι στο 87ο λεπτό του αγώνα.

Οι συνθέσεις:
Νέοι Νίκης (Κ. Μπράτσος): Γρηγοριάδης (46′ Πύλος, 70′ Νταής), Τσέργας (46′ Κελεσίδης), Τσιαμπαλής (32′ Χισούσης), Χ. Ράπτης (46′ Στεργίου), Μπλούχος (62′ Κουτσαρνάκης), Γκλαβίνης (40′ Β. Ρακής), Στ. Βουρδάκης (46′ Νινιζόπουλος), Καρακώστας (46′ Αράπογλου), Ματθαίου (46′ Μπακογιάννης), Ντ. Βουρδάκης (46′ Δ. Γκάμπας), Ζαρίφης (46′ Λαρίσης).
Μαγνησιακός (Β. Πανόπουλος): Βίτσος, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Τσιγκλιφής, Γιαμαλής, Καραλής (55′ Προβιάς), Οικονόμου, Οσάφι, Βασιλείου, Κόλα, Μωυσίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις