Ισόπαλος Πρωτεσίλαος κι Ακρόπολη… σαν το ματς του α’ γύρου

Σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση η οποία όσον αφορά στο φινάλε της ήταν πανομοιότυπη με εκείνη του α’ γύρου, Πρωτεσίλαος κι Ακρόπολη ήρθαν ισόπαλοι 2-2.Από ένα καλό ημίχρονο είχαν οι δύο αντίπαλοι. Στο πρώτο οι φιλοξενούμενοι είχαν την κυριαρχία, στο δεύτερο οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που κυριάρχησαν. Απόλαυσαν το αγώνα οι πολλοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Πτελεού.

Πολλά τα προβλήματα για την ομάδα της Ακρόπολης που είχε έξι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, λόγω τραυματισμών κι επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Στο καλό τους πρώτο σαρανταπεντάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο δοκάρια, με τον Παπαεμαννουηλίδη (οριζόντιο μετά από σέντρα σουτ) και με κεφαλιά του Σιαμέτη, μετά από κόρνερ. Το 0-1 έγινε στο 40’ από πάσα του Κόκα και πλασέ του Παγώνη κι αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του β’ μέρους, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού (47’).
Στο 88’ ο Μαρικλέν (που νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή), από πάσα του Παπαδόπουλου έκανε το 2-1, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό αφού στο 92’ μετά από ασίστ του Παγώνη στην πλάτης της άμυνας, ο Τσουκάλης – όπως στο ματς του α’ γύρου- έκανε το 2-2 στις καθυστερήσεις.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος. Νικογιάννης, Α.Λάμπος, Χασιώτης, (70’ Μαρικλέν), Μιχόπουλος, Σούδης, Κ Κόρκος, Κοπάνας (46’ Σιαμανίκος), Μαρμαρινός, Βαλωτής, Παπαδόπουλος.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης, Κ. Κολημήτρας, Τάσος Τσιαντής, Μαυρίδης (65’ Σταμέλος), Κόκας, Μόσιος, Παγώνης, Σιαμέτης, Τσουκάλης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις