Συναρπαστική εξέλιξη, μεγάλη νίκη για Θησέα στο Σαρακηνό

Συναρπαστική ήταν η αναμέτρηση Σαρακηνού- Θησέα, που έγινε στο γήπεδο Σαρακηνού κι έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων (1-2), αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος λάσπες, λόγω της καταρρακτώδους  βροχής που προηγήθηκε  και γι΄ αυτό το λόγο η διοργανώτρια αρχή πρότεινε την αναβολή του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι ομάδες προτίμησαν ν’ αγωνιστούν κι εντέλει αποζημίωσαν με το πλούσιο θέαμα που προσέφεραν τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Το σκορ άνοιξε από πολύ νωρίς με ένα εξαιρετικό γκολ που πέτυχε ο Μοράλες, μετά από σέντρα που έγινε από δεξιά, κεφαλιά  πάσα του Ιωάννου – με δόση τύχης- που έφερε τη μπάλα στον Μοράλες, ο οποίος με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στην γωνία της εστίας του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Γράντα.
Από εκεί και πέρα χάθηκαν κάποιες εκπληκτικές ευκαιρίες και λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (45’) οι φιλοξενούμενοι σκόραραν εκ νέου, μετά από σέντρα του Οικονόμου και κεφαλιά του Αντζούρη που έκανε το 0-2.
Με την έναρξη του β’ μέρους, το παιχνίδι πήρε “φωτιά” αφού οι γηπεδούχοι με ένα εξαιρετικό  συνδυασμό, παρά το λασπωμένο τερέν μείωσαν σε 1-2, από προσπάθεια που έγινε από αριστερά με πάσα του Χ. Γκάμπα στον Γιαμαλή, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το γκολ.
Ακολούθησαν πολύ δυνατές μάχες σ΄ ένα εξαιρετικά ακατάλληλο τερέν, στην προσπάθεια που έκαναν οι δυο ομάδες να διεκδικήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα.
Σε μια από αυτές ο Θάνος, ποδοσφαιριστής του Σαρακηνού, τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη κι αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο κι αυτή η αποχώρηση άλλαξε τις ισορροπίες.
Ωστόσο χάθηκαν εκατέρωθεν επίσης πολύ σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς κάποια από τις δυο ομάδες να σκοράρει εκ νέου και το τελικό αποτέλεσμα να παραμείνει στο 1-2.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Γράντας, Σιγαλάκος, Στεργιόπουλος (46’ Ρέλλος), Η. Ρακής, Τσαρδακάς, Γιαμαλής, Καλαμάτας, Κοντοβάς, Δ. Γκάμπας (70’ Γ. Μαστακούλης), Θάνος (64’ λ. τρ. Β. Ρακής), Χρ. Γκάμπας
ΘΗΣΕΑΣ: Στούκας, Ρουκάς, Αναστασίου, Μοράλες, Ιωάννου, Οικονόμου, Σφάκας (87’ Ζάγκας), Τανάγιας, Βλάχος (69’ Δημουλάς), Αραμπαντζής (89’ Γαρυφάλλου), Αντζούρης (76’ Μίλτος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις