Περιπέτεια στη θάλασσα για τον Α.Σ. Βόλος 2004

Δύσκολες ώρες πέρασαν τα κορίτσια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Σ. «Βόλος 2004» κατά την επιστροφή τους από την Κρήτη το βράδυ του Σαββάτου, όπου νωρίτερα είχαν αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ. Η σφοδρή θαλασσοταραχή δημιούργησε μεγάλο πανικό στους επιβάτες του Knossos Palace των Μινωϊκών γραμμών, αφού κυριολεκτικά αναποδογύρισαν τα πάντα στο πλοίο.

Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου κ. Τηλέμαχος Μαγαλιός, διηγήθηκε στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τι ακριβώς συνέβη:

«Είναι γεγονός ότι όλοι τρομάξαμε με ό,τι συνέβη και ιδιαίτερα οι παίκτριές μας, που οι περισσότερες είναι μικρής ηλικίας. Έπνεαν άνεμοι 8-9 μποφόρ, αλλά το δρομολόγιο έγινε κανονικά και η ταλαιπωρία όλων από το ταρακούνημα ήταν μεγάλη, αφού όλα τα πράγματα στο πλοίο αναποδογύρισαν. Ακόμη και ψυγεία ολόκληρα μετακινήθηκαν. Επικράτησε πανικός σε όλους τους επιβάτες, ενώ κάποια από τα κορίτσια μας έκαναν εμετό.

Το πλοίο είχε ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τη θαλασσοταραχή γύρω στις 10 με 10.30. Μέχρι να φτάσουμε στον Πειραιά, περίπου στις 4 τα ξημερώματα δεινοπαθήσαμε… Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός και γυρίσαμε στον Βόλο χωρίς άλλα απρόοπτα».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις