«Προδομένος και κερατωμένος»

Ενός κακού, μύρια έπονται. Οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες. Η ήττα της Δόξας Δράμας στη Σπάρτη (1-0) ήταν η σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Μπύρος, σκέφτεται σοβαρά  το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο και δη από τη Δόξα, εκφράζοντας την πικρία και την απογοήτευση του.

 

Ο ισχυρός άνδρας της Δόξας υποστήριξε ότι έχει βάλει σχεδόν τρία εκατομμύρια στην ομάδα αλλά νιώθει σαν να χτίζει παλάτι πάνω σε άμμο.

Επιπλέον, τόνισε ότι τόσο καιρό δεν έχει βρει έναν άνθρωπο που να μπορεί να τον εμπιστευτεί και να χτίσει πάνω του καθώς όλοι του δίνουν υποσχέσεις αλλά κανείς δεν τις τηρεί.

Τέλος, αναφερόμενος στον Άγγελο Διγκόζη υποστήριξε ότι όσα του υποσχέθηκε δεν βγήκαν ούτε στο 1% ενώ για τον Νίκο Κωστένογλου τόνισε ότι θα κριθεί στο τέλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή στη Σέντρα:

Για την απόφαση να αποχωρήσει: «Θα το πιστέψετε εσείς και θα το πιστέψω και εγώ περισσότερο. Χτίζω στην άμμο παλάτι. Σε δύο χρόνια θα περάσω τα τρία εκατομμύρια και επειδή εγώ δεν είμαι λεφτάς βλέπω ότι πετάω τα χρήματα μου χωρίς να υπάρχει νόημα. Δεν βρήκα κανένα άνθρωπο που να πω ότι θα χτίσω πάνω του και δεν θα καταστραφώ για τον κόσμο της Δράμας. Δεν είναι το αντικείμενο μου, καλύτερα να ασχοληθώ με κάτι που ξέρω.

Κόσκινο έχω γίνει για να πάρω αδειοδότηση. Δε τα λυπάμαι τα χρήματα που έβαλα γιατί νιώθω σαν στρατιώτης που έδωσα 3 και απελευθερώθηκα. Δεν έχω ελπίδα με ξένα χέρια και πόδια να κάνω κάτι. Συμφωνώ ότι κάνω λάθος επιλογές. Πείτε μου ποια θα είναι η επομένη απόφαση και ποιος μπορεί να μου πει ότι δεν θα είναι λάθος.  Δεν θέλω να με ανεβάσουν. Δεν ξέρω τι θα ζητήσει ο καθένας. Μπορεί να μου εγγυηθεί κάποιος κάτι; Έχω απογοητευτεί από το ποδόσφαιρο.

Σας βάζω στοίχημα ότι δεν θα μείνω. Έχω πάρει απόφαση να μην μείνω. Δεν έχω λόγο να μείνω. Δεν το αντέχω και δε το μπορώ. Ούτε ένας που ήρθε δίπλα μου δεν έκανε ούτε το 1% από αυτά που μου υποσχέθηκε. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην μου υποσχέθηκε ότι δε θα ανέβουμε».

Για τον Αγγελο Διγκόζη: «Ο Διγκόζης το έπαιζε λιοντάρι και τον πίστευα. Αυτά που μου είπε δεν βγήκαν ούτε στο 1%».

Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Βλέπουμε. Θα κρατάω μικρό καλάθι. Στα λόγια είναι όλοι καλοί αλλά θα κριθεί στο τέλος της χρονιάς».

Τέλος, τόνισε: «3,5 μήνες είναι μόνο και 350.000 και γλιτώνεις! Δεν πείθομαι πλέον. Αισθάνομαι προδομένος και κερατωμένος».

metrosport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις