Πρωτιά για τους εφήβους της Νίκης

Την πρωτιά του ομίλου μαζί με τις εντυπώσεις, κέρδισαν οι έφηβοι του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στα πλαίσια της πρώτης φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος πόλο που διεξήχθη το τριήμερο 09-11/02.

Με απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία, οι έφηβοι της Νίκης Βόλου, ισοβάθμησαν στην κορυφή του ομίλου με τον ΟΥΚ Βόλου, ωστόσο υπερέχουν σε όλα τα κριτήρια ισοβαθμίας (καλύτερη διαφορά τερμάτων και καλύτερη επίθεση).

Στην πρεμιέρα, η ομάδα της Νίκης, αντιμετώπισε την ομάδα του ΟΥΚ στο ντέρμπι του ομίλου. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 6-6, με πρωταγωνιστή της αναμέτρησης τον Γκανάτσιο Δ. που πέτυχε πέντε τέρματα, ενώ ένα τέρμα πέτυχε ο Τσίχλας Γ.

Στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια η ομάδα της Νίκης δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει ισάριθμες νίκες.

Με 18-3 επικράτησε απέναντι στον ΟΕΑΝΑΒ και σκόραραν οι:Γκανάτσιος Γ. τέσσερα τέρματα, Κοκκινάκης-Στεφάνου από τρία, οι Γκατζούνας-Παπαδημητρίου από δύο και οι Χαλατσόπουλος-Παπακώστας-Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Γ. από ένα.

Απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Λάρισας, η ομάδα της Νίκης επικράτησε με 9-3. Από τρία τέρματα σκόραραν οι Γκανάτσιος Δ. και Κοκκινάκης, δύο ο Τσίχλας Στρ. και ένα ο Τσίχλας Γ.

Τέλος 14-6 επικράτησε απέναντι στην ΝΕ Λάρισας. Ο Γκανάτσιος πέτυχε πέντε τέρματα, τέσσερα ο Κοκκινάκης, δύο ο Νιζάμης και από ένα οι Γκατζούνας-Καλλιμόπουλος-Τσίχλας Γ.

 

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Νίκη Βόλου 10 (47-18)

ΟΥΚ 10 (37-17)

ΝΟ Λάρισας 6

ΝΕ Λάρισας 3

ΟΕΑΝΑΒ 0

Η κλήρωση για την δεύτερη φάση θα διεξαχθεί στις 14/03.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης την Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.

Δελτίο Τύπου Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις