Αποκλείστηκε ο Ο.Υ.Κ.Β. από τα τελικά του πρωταθλήματος πόλο παίδων

Την 4η θέση στον 5ο όμιλο της β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο παίδων κατέλαβε ο Ο.Υ.Κ.Β., ο οποίος αποκλείστηκε από την τελική φάση της διοργάνωσης. Το βολιώτικο συγκρότημα σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας.Την πρόκριση…

…πανηγύρισαν τα συγκροτήματα του Ν.Ο. Πατρών και του Ν.Ο. Λάρισας.
Οι πιτσιρικάδες του βολιώτικου συλλόγου έχασαν 10-4 από τον Ν.Ο. Πατρών, που αποδείχθηκε η ισχυρότερη ομάδα του ομίλου κατακτώντας άνετα την 1η θέση. Στη συνέχεια ο Ο.Υ.Κ.Β. έφερε 6-6 με τον Ν.Ο. Λάρισας. Ακολούθησε η εύκολη νίκη επί της Κ.Ε. Κοζάνης με 11-0, αλλά η πρόκριση «πέταξε» μετά την απρόσμενη ήττα από τον Νηρέα Λαμίας με 7-6. Στο τελευταίο του παιχνίδι ο Ο.Υ.Κ.Β. κέρδισε με 13-10 τον ΝΑΣ Ημαθίας και τερμάτισε στην 4η θέση με επτά βαθμούς.
Οι προπονητές Γιώργος Ντόνας και Θωμάς Μεφσούτ χρησιμοποίησαν την ακόλουθη σύνθεση: Βαλεντίνος Νάσιος, Χρήστος Τσιμπανογιάννης, Μανώλης Καραΐσκος, Χρήστος Κουφιδάκης, Παναγιώτης Βούλγαρης, Αλέξανδρος Νασιάκος, Αποστόλης Γαργαλέτσος, Λευτέρης Μπένης, Παναγιώτης Τέκος, Βασίλης Βλιώρας, Μάρκος Ντόνας, Χριστόφορος Γαλάνης, Αποστόλης Αποστολίδης, Ευθύμης Νασιάκος, Γιάννης Μαρινάγης.

Η βαθμολογία
1. Ν.Ο. Πατρών 15
2. Ν.Ο. Λάρισας 10
3. Νηρέας Λαμ. 9
4. Ο.Υ.Κ.Β. 7
5. ΝΑΣ Ημαθίας 3
6. Κ.Ε. Κοζάνης 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις