Ακόμη ένα -3 για τη Βέροια

Με νέα αφαίρεση βαθμών επέβαλε στην Βέροια το Διαιτητικό Δικαστήριο λόγω οφειλών της στον πρώην παίκτη της Ρομπέρτο Μπατιόν που αγωνίστηκε στην ομάδα της Ημαθίας από το 2014 μέχρι το 2016.

Το μακεδονικό συγκρότημα όπως έκανε γνωστό το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει προθεσμία μέχρι την προσεχή Παρασκευή (16/2) να πληρώσει τον πρώην Αργεντινό αμυντικό του, προεκιμένου να του επιστραφούν οι βαθμοί που του έχουν αφαιρεθεί.

Αναλυτικά η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου

«Σας ενημερώνουμε ότι σε εκτέλεση της υπ. αριθμ.:77/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που έχει κοινοποιηθεί στην ΠΑΕ Βέροια και στη FOOTBALL LEAGUE και αφού παρήλθε άπρακτη η ημερομηνία προθεσμίας που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής ποινής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή ROBERTO MIGUEL BATION από την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ (άρθρο 24 παράγραφος 5) στην περίπτωση κατά την οποία η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι την 16/02/2018, οι εν λόγω βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ με νεότερη απόφαση της FOOTBALL LEAGUE», αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.