Αβέβαιη η παραμονή του Μιραλάς στον Ολυμπιακό

Στις 6 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Κέβιν Μιραλάς στο λιμάνι έπειτα από 5,5 χρόνια και γινόταν λόγος για μια τεράστια μεταγραφή των ερυθρόλευκων και όχι άδικα.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν αγωνιζόταν πολύ στην Έβερτον και δόθηκε δανεικός στον Ολυμπιακό για έξι μήνες με οψιόν αγοράς ύψους 5.600.000 ευρώ το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στον ερυθρόλευκο Τύπο, ο «καλύτερος για εμάς» συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να μη βρίσκεται στον… νέο Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη, μιας και η ομάδα μετά την αποτυχημένη φετινή σεζόν αναμένεται να ξηλωθεί!

Στον Ολυμπιακό έχει παρθεί η απόφαση για… σκούπα και αναμένεται να συμβεί η μαζικότερη αποχώρηση παικτών επί εποχής Μαρινάκη. Οφόε, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, αλλά και ο Μποτία του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ενώ υπάρχει και η περίπτωση του Κέβιν Μιραλάς.

Μέχρι στιγμής, ο διεθνής άσος των Πειραιωτών είναι αριθμητικά ανύπαρκτος, καθώς έχει αγωνιστεί σε 373΄ στη Super League και άλλα 209′ στο Κύπελλο Ελλάδας και έχει 0 γκολ και 0 ασίστ! Δηλαδή δεν σκοράρει και δεν δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Τις τελευταίες μέρες – και ιδιαίτερα μετά τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα των «ερυθρόλευκων» κυρίως στα ντέρμπι με την ΑΕΚ – η κριτική που ασκείται στον Βέλγο είναι κάτι παραπάνω από έντονη, τόσο από φίλα προσκείμενα ΜΜΕ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και από ρεπόρτερ που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα εντός των τειχών του Ρέντη και των γραφείων της Πλατείας Αλεξάνδρας. Οι περισσότεροι, μάλιστα, εκτιμούν ότι αν δεν υπάρξει ραγδαία βελτίωση στον απόδοση του Μιραλάς, αποκλείεται να δαπανήσουν οι Πειραιώτες περισσότερα από πέντε εκατομμύρια τον Ιούνιο, προκειμένου να τον… μονιμοποιήσουν στο ρόστερ τους.

Άπαντες αναγνωρίζουν το γεγονός ότι ο Μιραλάς αγωνίζεται σε έναν… προβληματικό Ολυμπιακό, ενώ και ο ίδιος παρέμενε ουσιαστικά ανενεργός το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο η έως τώρα απογοητευτική του εικόνα έχει… τρομάξει ακόμη και τους πλέον φανατικούς θαυμαστές του.

Θα θελήσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει τον Μιραλάς και μετά το τέλος του δανεισμού του; Οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ και πρέπει να υπολογίσουν πως δεν έχουν τα χρήματα του Τσάμπιονς Λιγκ, έχασαν το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το κλίμα στο λιμάνι δεν είναι πλέον τόσο… ζεστό για τον Βέλγο επιθετικό και η πίστωση χρόνου που του έχει δοθεί για να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, αρχίζει να… εξαντλείται!

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις