Προβάδισμα πρόκρισης για Ρεάλ, “πέρασε” με πεντάρα η Λίβερπουλ (vids)

Η φοβερή τριπλέτα των Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και μετά το 20ο λεπτό έκανε μια χαψιά τους «Δράκους» και τους σκόρπισε με 5-0. Τα μονά γκολ της Λίβερπουλ (1ο, 3ο και 5ο ) ο Μανέ, από ένα οι Σαλάχ και Φιρμίνο. Ο Αιγύπτιος έγινε ο πρώτος παίκτες της Λίβερπουλ που φτάνει τα 30 γκολ πριν την 1η Μαρτίου ύστερα από 122 χρόνια.

 

Οι συνθέσεις:

Πόρτο: Χοσέ Σα, Μαρκάνο, Μπραχίμι (62’ Ουαρίς), Μαρεγκά, Αλεξ Τέλες, Ερέρα, Ρικάρντο, Ρέγιες, Οτάβιο (46΄ Κορόνα), Σέρχιο Ολιβάρες, Σοάρες

Στον πάγκο έμειναν οι: Κασίγιας, Μάξι Περέιρα, Παρέδες, Όλιβερ Τόρρες, Πασιένσια

Λίβερπουλ:Κάριους, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Λόβρεν, Μίλνερ, Φιρμίνο (79’ Ιγκς) ,Σαλάχ, Χέντερσον (75’ Μάτιπ), Μανέ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Άρνολντ (79’ Γκόμες)

Στον πάγκο έμειναν οι: Μινιολέ, Μορένο, Λαλάνα, Τσάμπερλαιν

Το βάρος της φανέλας της Ρεάλ γονάτισε την Παρί! 

Παρόλο που δεν ήταν καλύτεροι των Γάλλων, οι Μαδριλένοι έβγαλαν χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και μέσα σε τέσσερα λεπτά έγιναν -από αουτσάιντερ- φαβορί για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League (3-1).

Με τον Ρονάλντο να γυρίζει με δικά του γκολ το παιχνίδι, τον Μαρσέλο να υπογράφει τον θρίαμβο και τον Ασένσιο να μετατρέπεται στη «χρυσή αλλαγή» του Ζιντάν (αφού έδωσε δυο ασίστ) η «βασίλισσα» θα πάει ως απόλυτο αφεντικό στη ρεβάνς του Παρισιού.

Άξια της τύχης της η ομάδα του Έμερι, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που έχασε και παρόλο που δικαιούται να φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Ράμος, αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά στην Ευρώπη κατώτερη των περιστάσεων.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο (79’ Βάθκεθ), Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο (79’ Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (68’ Μπέιλ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Κασίγια, Τεό Ερνάντες, Λούκας Χακίμι, Κόβατσιτς

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Ουνάι Έμερι): Αρεολά, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μπερτσίς, Βεράτι, Λο Σέλσο (84′ Ντράξλερ), Ραμπιό, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Καβάνι (66′ Μενιέ)

Στον πάγκο έμειναν οι: Τραπ, Τιάγκο Σίλβα, Ντι Μαρία, Ντιαρά, Παστόρε

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις