Αγώνα δρόμου από Καμπλιώνη να παίξει με Θήβα

Το παιχνίδι του Σαββάτου με την Θήβα απασχολεί όλους στον Ολυμπιακό Βόλου, με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στη συνέχιση του νικηφόρου σερί τους (προέρχονται από τρεις συνεχόμενες νίκες), ενώ παραμένουν αήττητοι στον δεύτερο γύρο.

Στην προπόνηση της Τετάρτης δεν προπονήθηκαν οι τραυματίες Αντώνης Καμπλιώνης και Νίκος Λούγκος, οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπεία. Ο πρώτος κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου (υποφέρει από διάστρεμμα), η αποθεραπεία πηγαίνει πολύ καλά και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Το πρόβλημα του Λούγκου είναι πιο σοβαρό και όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα τη Θήβα.

Απόντος και του Κλεβί Κόλα, ο οποίος παραμένει εκτός ομάδας, μέχρις ότου εκδικαστεί η υπόθεση της ένστασης του Ρήγα Φεραίου κατά του Ολυμπιακού για αντικανονική συμμετοχή του 25χρονου μέσο στο μεταξύ τους παιχνίδι, ο Δήμος Κόκας αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Στάθη Ρόκα στον άξονα.

Θυμίζουμε, πως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη και θα εκδικάσει την ένσταση του Ρήγα κατά του Ολυμπιακού, με την απόφαση να αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Το θετικό, επίσης, για τον Ολυμπιακό είναι πως επιστρέφει από τιμωρία ο Γιώργος Θέος.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη Θήβα θα έχουν σε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας την θερμή στήριξη των φιλάθλων τους. Όπως ανακοινώθηκε από τους Austrian Boys, το Σάββατο στις 11 το πρωί θα αναχωρήσει το πούλμαν με τους οργανωμένους οπαδούς για τη Θήβα και καλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού να σταθεί δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο παιχνίδι που έχουν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκδρομή, μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 6981177126.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις