Χωρίς Σαββίδη, αλλά με Κοντοβά ο Αλμυρός κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων

Τον Α.Ο. Σελλάνων υποδέχεται το Σάββατο 17/2 ο Γ.Σ. Αλμυρού, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο. Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και επιδίωξή τους είναι να διατηρηθούν στο τρίτο σκαλοπάτι της βαθμολογίας.

Ο Κώστας Σταματίου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος είναι τιμωρημένος (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ρήγα), ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Παναγιώτης Κοντοβάς, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Στο μεταξύ, την πίτα του κόβει σήμερα Πέμπτη το ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ. Αλμυρού, ενώ η διοίκηση απευθύνει κάλεσμα και στους φιλάθλους για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με τον Α.Ο. Σελλάνων. Σε σχετική ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

«Συνεχίζουμε την  οργάνωση και τη φροντίδα για τους εναπομείναντες αγώνες, αλλά προγραμματίζουμε από τώρα με μεγαλύτερη εμπειρία πια, τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και για την νέα χρονιά.

Σήμερα Πέμπτη 15/2/2018 το ποδοσφαιρικό τμήμα θα κόψει τη πίτα για τη καινούργια χρονιά και το Σάββατο 17/2/2018 και ώρα 15.00 στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος», θα διεξαχθεί ένα ακόμη σημαντικός αγώνας με τον Α.Ο. Σελλάνων και καλούμε τους φιλάθλους μας, να δώσουν το βροντερό «παρών» τους, για τον αγώνα δε αυτόν την ίδια μέρα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής θα διακινούν εισιτήρια του αγώνα στην αγορά του Αλμυρού».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις