Εκδικάστηκε η ένσταση του Ρήγα Φεραίου κατά του Ολυμπιακού Β.

Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συζητήθηκε σήμερα το απόγευμα η ένσταση που κατέθεσε ο Ρήγας Φεραίος κατά του Ολυμπιακού Βόλου, ζητώντας να κατακυρωθεί με 3-0 υπέρ του, το μεταξύ τους παιχνίδι, για αντικανονική συμμετοχή του Κλεβί Κόλα.

Τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας, ενώ από πλευράς διοίκησης παρέστησαν ο γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Μουρτζίνος και ο ταμίας Δημήτρης Πέγιος. Επίσης, το «παρών» έδωσε και ο ποδοσφαιριστής Κλεβί Κόλα. Ο δικηγόρος του Ρήγα Φεραίου στην υπόθεση ήταν ο Δημήτρης Καρπετόπουλος.

Ο Ολυμπιακός Βόλου υποστήριξε πως η ένσταση είναι εκπρόθεσμη (η υπόθεση, ωστόσο, εκδικάστηκε κανονικά) και πως ο Κόλα έχει καταθέσει στην ΕΠΟ την κάρτα του προπονητή από τον Σεπτέμβριο του 2016 και έκτοτε δεν ζήτησε ποτέ να την πάρει πίσω, καθώς δεν έχει ασκήσει το επάγγελμα του προπονητή και παραμένει ποδοσφαιριστής εν ενεργεία. Επίσης, ο κ. Λίβας κατέθεσε και υπόμνημα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Ο δικηγόρος του Ρήγα Φεραίου, Δημήτρης Καρπετόπουλος, με νομικά επιχειρήματα, βασιζόμενα στο άρθρο 13 παρ. 2 του κανονισμού προπονητών της ΕΠΟ, ζήτησε από το δικαστήριο να δικαιώσει τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Βελεστίνου ζήτησε από το δικαστήριο και έλαβε προθεσμία τριών ημερών για να καταθέσει υπόμνημα. Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναμένεται να γίνει γνωστή τις προσεχείς 15 μέρες.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις