Το πάλεψε αλλά ηττήθηκε από τον Ν.Ο. Πατρών (photos)

Την ήττα από τον Ν.Ο. Πατρών με σκορ 9-8 γνώρισε η Νίκη Βόλου στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας υδατοσφαίρισης. Οι κυανόλευκοι το πάλεψαν μέχρι το τέλος όμως δεν κατάφεραν να λυγίσουν τους αντιπάλους τους, ακόμη κι όταν αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά, σε αποβολή του Βικάτου, 9’’ πριν το τέλος του ημιχρόνου. Οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα έχασαν την ευκαιρία στο διάστημα αυτό να πάρουν κεφάλι στο σκορ και να αποκτήσουν προβάδισμα για τη νίκη, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν ψυχολογία και να προηγηθούν στο τελευταίο οκτάλεπτο με 9-7. Η Νίκη το μόνο που κατέφερε ήταν να μειώσει στο τέλος διαμορφώνοντας το τελικό 9-8.

Νίκη Βόλου – ΝΟ Πατρών 8-9 (2-2, 2-3, 3-2, 1-2)

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1, Κόφφας, Μακρής, Τάσιος, Θεοδωρόπουλος, Γκατζούνας, Γλούμης, Σαραγγανίδας, Γιαβαρίδης 2, Καρκαλιάνης 3, Μόσιος, Μαρτζούχος, Κοκκινάκης Δ.

ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Τάτσιος, Πολάτος, Κανελλόπουλος Β. 1, Ανδρικόπουλος, Δίπλαρος 2, Φυκούρας 2, Καραβιώτης, Πατρινός, Γκότσης Π. 2, Βικάτος 2, Αθανασόπουλος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις