Πρώτος αντίπαλος η Καλλιθέα για τους Νέους του Ολυμπιακού Β.

Πραγματοποιήθηκε τα γραφεία της Ένωσης Β’ Εθνικής η κλήρωση των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Στα πλέι οφ μετέχουν τέσσερις ομάδες, μεταξύ αυτών και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου (οι άλλες τρεις είναι η ΑΕΚ, η Καλλιθέα και ένας εκ των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Εθνικού Γαζώρου).
Ο Εθνικός…

…Γαζώρου κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, γι’ αυτό και στην κλήρωση έχει τοποθετηθεί μπαλάκι «ομάδα Α». Συγκεκριμένα, η προκήρυξη αναφέρει ότι έπειτα από το τέλος των δύο αγώνων (οι δύο ομάδες μετρούσαν από μία νίκη 1-0), δεν έπρεπε να γίνει παράταση, αλλά να μετρήσουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, εκεί όπου η ομάδα των Σερρών υπερίσχυε! Έτσι, έκανε ένσταση και πλέον αναμένεται η απόφαση.
Έτσι, όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση ένας εκ των δύο θα περάσει στην τελική φάση.
Ο Ολυμπιακός την 1η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Καλλιθέα εκτός έδρας το Σάββατο 2 Μαΐου. Την 2η αγωνιστική θα υποδεχθεί είτε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είτε τον Εθνικό Γαζώρου, ενώ την 3η αγωνιστική θα παίξει με την ΑΕΚ στο Βόλο. Στο β’ γύρο οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Καλλιθέα εντός, τον Απόλλωνα Καλ. ή τον Εθνικό Γαζ. εκτός και θα κλείσουν τις υποχρεώσεις τους με την ΑΕΚ στην Αθήνα. Τα πλέι οφ θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιουνίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων των πλέι οφ του πρωταθλήματος Κ19 της Football League:
1η αγωνιστική (02/05/15)
Καλλιθέα – Ολυμπιακός Βόλου
Ομάδα Α – ΑΕΚ
2η αγωνιστική (09/05/15)
Ολυμπιακός Βόλου – Ομάδα Α
ΑΕΚ – Καλλιθέα
3η αγωνιστική (16/05/15)
Ομάδα Α – Καλλιθέα
Ολυμπιακός Βόλου – ΑΕΚ
4η αγωνιστική (23/05/15)
Ολυμπιακός Βόλου – Καλλιθέα
ΑΕΚ – Ομάδα Α
5η αγωνιστική (30/05/15)
Ομάδα Α – Ολυμπιακός Βόλου
Καλλιθέα – ΑΕΚ
6η αγωνιστική (06/06/15)
Καλλιθέα – Ομάδα Α
ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις