Μόνο νίκη με Βελούχι θέλει ο Ρήγας (pregame)

Στο Καρπενήσι αγωνίζεται σήμερα ο Ρήγας Φεραίος με αντίπαλο το Βελούχι. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15.00 και στόχος της ομάδας του Βελεστίνου είναι η νίκη, προκειμένου να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής στην κατηγορία.

Τέσσερις σημαντικές απουσίες θα έχει ο Ρήγας στο σημερινό παιχνίδι. Συγκεκριμένα,  θα απουσιάσει ο τερματοφύλακας Τάσος Παπαγιάννης, καθώς στο ματς με τον Αλμυρό συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ τιμωρημένοι είναι επίσης οι δύο βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Ανδρέας Καρλιάμπας, Σπύρος Γκάγκας, καθώς και Αποστόλης Χατζησταμάτης

Στην αποστολή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βασίλης Τσουμπέκος, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Θανάσης Μπόρας, Αργύρης Κυριάκος, Χάρης Ράπτης, Θόδωρος Μπομπότης, Γιώργος Αλεξίου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Αποστόλης Τσιώλης, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Γιώργος Παπακώστας, Αχιλλέας Νασιακόπουλος, Θόδωρος Σουγκάρης, Αντώνης Τζοβάρας, Τάσος Τσελεπής.

Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Ματσούκας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Στην ίδια Ένωση ανήκουν και οι βοηθοί του, που είναι οι Γιώργος Γαλανόπουλος και Χρήστος Κουτρομάνος. Παρατηρητής τους θα είναι ο Σπύρος Γουργιώτης της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις