Απουσίες και επιστροφές για το Βελούχι στο ματς με Ρήγα Φεραίο

Με εντός έδρας αναμέτρηση συνεχίζεται η πορεία του Βελουχίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου υποδέχεται τον Ρήγα Φεραίο.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και είναι στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου.

Ο ΑΠΟΚ του Γιάννη Φλωράκη συνεχίζει την παρουσία του με εντός έδρας αναμέτρηση. Θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σιάτρας και Γιώργος Χαλλής, ενώ στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του τραυματία Λευτέρη Γιαουπλάρι.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός Γιάννης Κακκάβας, που έχει σκοράρει σε  τέσσερα συνεχόμενα επίσημα ματς. Συνολικά μετρά έξι γκολ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και είναι φυσικό πρώτος σκόρερ του Βελουχίου.

Στις προπονήσεις της ομάδας επέστρεψε ο Λευτέρης Γιαουπλάρι, που ήταν επί καιρώ τραυματίας. Πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Ρήγα. Τελευταία φορά αγωνίστηκε στις αρχές Δεκεμβρίου ενάντια στη Νίκη Βόλου. Αναμένεται να επιστρέψουν σε ματς πρωταθλήματος και οι: Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Γιάννης Φλωράκης και Γιώργος Σερπάνος, που δεν ταξίδεψαν στη Φωκίδα.

«Πονοκέφαλο» για τον Γιάννη Φλωράκη αποτελούν οι απουσίες των: Δημήτρη Σιάτρα και Γιώργου Χαλλή, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα της Ιτέας και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Σε αυτό το ματς «ντεμπούταραν» στο πρωτάθλημα οι: Ροντρίγκο Μπαρμπόσα και Άκης Σακελλαρίου.

Στο αρχικό σχήμα πιθανόν να επιστρέψουν οι: Παναγιώτης Κόλλιας και Άγγελος Παχής.

Η πιθανότερη 11αδα είναι η εξής: Ρεσίτης, Κόλλιας, Μπόγδανος, Ζαραβέλης, Κατσαδούρος, Τσιμόπουλος, Παχής, Μπαρμπόσα, Μπακαλίδης, Κακκάβας και Γεωργίου.

Πηγή: evrytaniasport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις