Με τον αέρα του φαβορί ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχεται τον Οπούντιο (pregame)

Την επιστροφή στις νίκες θα επιδιώξει σήμερα ο πρωτοπόρος του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ΝΠΣ Βόλος στο παιχνίδι με τον Οπούντιο Μαρτίνου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης.

Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες, με Θήβα εκτός και Νίκη εντός έδρας και στο σημερινό παιχνίδι είναι το απόλυτο φαβορί, απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου.

Από την πλευρά του ο ΝΠΣ Βόλος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, με τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων να είναι μεγάλη. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Χουάν Φεράντο, μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Πίτου Γκαρσία, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Πιαστόπουλος, Μπουργάνης, Ζέρης, Ντεντάκης, Πέντα, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης, Μελισσόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Τζελίδης, Ντόσης, Κολλάς, Πίτου Γκαρσία, Μούτσα, Σαλαμούρας, Γκαλίτσιος, Καλαμίδας και Δημόπουλος.

Την σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη από την ΕΠΣ Λάρισας, με βοηθούς τους Χρήστο Καραγιάννη και Χρήστο Νάκα, επίσης από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις