Με τον κόσμο στο πλευρό της για τη ΝΙΚΗ με Δίστομο (pregame)

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει σήμερα (17/02, 15:00) στο Πανθεσσαλικό, η Νίκη Βόλου όπου φιλοξενεί τον Αμβρυσσέα Διστόμου. Αυτή θα είναι η προτελευταία «παράσταση» των κυανολεύκων στην έδρα τους καθώς από τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια μόλις ένα – με Διγενή Νεοχωρίου – είναι στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, η Νίκη μετά τον Αμβρυσσέα Διστόμου, αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό Βόλου με τυπικά γηπεδούχους τους ερυθρόλευκους, ακολουθεί το ρεπό, με Γ.Σ. Αλμυρού και Βελούχι εκτός, επιστροφή με Διγενή στο Πανθεσσαλικό και φινάλε με Αστέρα Ιτέας εκτός.

Το παιχνίδι με τον Αμβρυσσέα Διστόμου δεν θα είναι εύκολο για το συγκρότημα των Ξηροφώτου και Μπούις καθώς οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία και κάθε βαθμός είναι χρυσάφι. Άλλωστε στο Δίστομο οι κυανόλευκοι γνώρισαν την μία από τις συνολικά τρεις ήττες στο πρωτάθλημα και θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς. Το τεχνικό δίδυμο της Νίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Λάιο, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Νίκης είχε κερδίσει φανέλα βασικού στα τελευταία πέντε παιχνίδια και βρίσκονταν στο πικ της αγωνιστικής του κατάστασης. Ζιώγας και Κρστιτς διεκδικούν τη θέση του στο βασικό σχήμα που θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Στην εντεκάδα αναμένεται να επανέλθει και ο Στέφανος Κραγιόπουλος που εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, πέρνωντας θέση δίπλα στον Χρήστο Καρτσαμπά στο κέντρο της άμυνας.

Δύο πρώην κυανόλευκοι στο Δίστομο

Οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για τον βαθμό ή τους βαθμούς που θα τους δώσει βαθμολογική ανάσα στον αγώνα που δίνουν για τη σωτηρία. Η νίκη τους επί του Α.Ο Θήβα τους δίνει την ψυχολογία να ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα στο Πανθεσσαλικό. Στον πάγκο της ομάδας της Βοιωτίας θα βρίσκεται ένας γνώριμος των κυανολεύκων, που τίμησε με την παρουσία του τα χρώματα της Νίκης Βόλου, ο Μίκι Τσίρκοβιτς. Με τα χρώματα του Αμβρυσσέα αγωνίζεται ένας πρώην κυανόλευκος, ο Γιώργος Πουλάκος, ο οποίος τη χρονιά 2011-12 με τα 13 του γκολ είχε βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η Νίκη να κερδίσει την άνοδο από τη Γ’ Εθνική στη Football League.

Διαιτητές

Τους διαιτητές της 20ής αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ ΕΠΟ. Την αναμέτρηση ανάμεσα στη Νίκη Βόλου και τον Αμβρυσσέα Διστόμου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο το Σάββατο 17/02 στις 3:00μ.μ., θα διευθύνει ο κ. Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Γιώργος Ταγκαλίδης  και  Ιωάννης Μηνούδης από την ίδια ΕΠΣ.

Τα εισιτήρια

Η Δ.Ε. Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ενημερώνει για τις τιμές των εισιτηρίων και τη διαδικασία εισόδου των φιλάθλων στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την αναμέτρηση του Σαββάτου 17/2/2018, στις 15:00, με τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)

– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών)

– Γυναικών: 5€

– Θέσεις VIP: 20€ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)

– Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν.

Είσοδος στο Στάδιο:

Η Είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχει το εκδοτήριο για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Από την Β’ Πεζογέφυρα αλλά από ξεχωριστή είσοδο θα γίνεται και η πρόσβαση των φιλάθλων με Κάρτες Διαρκείας BASIC, FANS, LADIES, KIDS, οι κάρτες των οποίων θα ελέγχονται και σε αυτόν τον αγώνα ηλεκτρονικά.

Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των κατόχων διαρκείας GOLD, των Εισιτηρίων VIP αλλά και των κατόχων προσκλήσεων θα γίνεται αποκλειστικά από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.

Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.

Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στη 13.30 το μεσημέρι του Σαββάτου 17/02/2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις