Ασημένιο μετάλλιο για τις κορασίδες της Γυμναστικής Ένωσης Βόλου

Με τον ομορφότερο τρόπο άνοιξε η Αθλητική Ένωση Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος την αυλαία των αγώνων για το 2018, διοργανώνοντας με επιτυχία τους Διασυλλογικούς αγώνες ρυθμικής γυμναστικής Α’-Β’-Γ’ κατηγοριών (Γυναικών – Νεανίδων – Κορασίδων), B’ περιφέρειας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» του Εθνικού Γυμναστηρίου Μίκρας, το Σαββατοκύριακο 10-11/02/2018.

Η Γυμναστική Ένωση Βόλου συμμετείχε στην κατηγορία των κορασίδων με τις αθλήτριες Διάκου Αποστολία, Κεσμετζή Έρικα, Καρκαλιά Άννα και Διάκου Ιωάννα και στην κατηγορία των Νεανίδων με την Γκαϊτατζούδη Κων/να.

Η ομάδα των κορασίδων κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό ενώ και στο σύνθετο ατομικό οι αθλήτριες πλασαρίστηκαν στην πρώτη δεκάδα. Συγκεκριμένα η Διάκου Αποστολία ήταν 5η στο σύνθετο ατομικό, 5η στο στεφάνι, 7η στη μπάλα και 5η στις κορύνες. Η Κεσμετζή Έρικα 9η στο σύνθετο ατομικό και 6η στο σχοινάκι. Η Καρκαλιά Άννα ήταν 9η στη μπάλα και η Διάκου Ιωάννα 9η στο στεφάνι. Στην κατηγορία των Νεανίδων η αθλήτρια Γκαϊτατζούδη Κων/να ήταν 12η στο στεφάνι.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα των κορασίδων το Κύπελλο Ελπίδων στο Λιτόχωρο το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου του 2018.

Το ΔΣ συγχαίρει τις αθλήτριες και τις προπονήτριες τους Βούλγαρη Μαρία, Καμπούρογλου Χρυσάνθη και Βούλγαρη Εύα και τους εύχεται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

Δελτίο Τύπου Γυμναστικής Ένωσης Βόλου

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις