Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της Νίκης Βόλου (photos)

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα στον πολυχώρο Τσαλαπάτα στην ERGONSHOWGROUND πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας όλων των τμημάτων του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην Υφυπουργός Υποδομών και νυν Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κι εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας Νάνσυ Καπούλα καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Φωτεινή Κοκκινάκη και Κώστας Γαργάλας.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του κι αναφέρθηκε διεξοδικά στην αγωνιστική πορεία των τμημάτων, στην λειτουργία του Συλλόγου καθώς και στο γεγονός ότι η νέα Διοίκηση η οποία ανέλαβε εδώ κι ένα χρόνο περίπου έχει καταφέρει να αποπληρώσει τα 2/3 των οφειλών προς το Δημόσιο.

Επίσης αναφέρθηκε στους στόχους της Διοίκησης για τα επόμενα χρόνια, όπως η αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ μετά τη συμφωνία με την ΓΑΙΑΟΣΕ και η δημιουργία κοιτίδας αθλητισμού και πολιτισμού στο κέντρο της Ν.Ιωνίας.

Τόνισε ότι όσο κι αν θέλουν κάποιοι να πλήξουν την ενότητα της Νίκης Βόλου, δε θα το πετύχουν, γιατί η Νίκη είναι μια μεγάλη οικογένεια, όσα εμπόδια κι αν βάζουν.

Βραβεύσεις

Στη συνέχεια, ακολούθησε βράβευση αθλητών κι αθλητριών που κατέγραψαν επιτυχίες σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα κι όχι μόνο, καθώς κι ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον Σύλλογο.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις ΕΔΩ

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε η κοπή πίτας από τον Πρόεδρο του Συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα φλουριά ήταν 16 και μοιρασμένα συγκριτικά με τη δυναμική του κάθε τμήματος, ενώ οι τυχεροί κέρδισαν μία συλλεκτική μπλούζα του Συλλόγου.

Aquatics 6 τυχεροί

Στίβος 4 τυχεροί

Βόλεϊ 2 τυχεροί

Μπάσκετ 2 τυχεροί

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου 1 τυχερός

Ρυθμική Γυμναστική 1 τυχερός

Στην εκδήλωση υπήρχε και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Ο Πρόεδρος Στέργιος Φάτσης ανακοίνωσε μάλιστα, ότι κάθε χρόνο τα χρήματα από τη λαχειοφόρο θα δίνονται σε ένα τμήμα. Φέτος αποφασίστηκε τα χρήματα να δοθούν στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος Στέργιος Φάτσης και το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούν όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης, τον Πολυχώρο Εκπαίδευσης και Ψυχαγωγίας «Άξιον Εστί», Κέντρο Εκπαίδευσης Πολιτισμού κι Επιστημών «Αριστοτέλειο» και την Κάβα Καπουρνιώτη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις