Ο απείθαρχος Γιώργος Θέος

theos

Ο Γιώργος Θέος αποβλήθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τη Θήβα και άφησε τον Ολυμπιακό Βόλου με δέκα παίκτες για 60 λεπτά. Η ενέργειά του ήταν απαράδεκτη, τη στιγμή που κινήθηκε να χτυπήσει αντίπαλο, μπροστά στα μάτια του διαιτητή, που ήταν σε απόσταση ενός μέτρου. Δεν συγκράτησε τα νεύρα του στο σκληρό φάουλ που του έγινε και δικαιολογημένα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. «Κρέμασε» την ομάδα του σ’ ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και το αριθμητικό πλεονέκτημα το εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο αντίπαλος. Μάλιστα, τρία λεπτά νωρίτερα είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή!

Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που ο Γιώργος Θέος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και γενικά δείχνει πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Όπως συνέβη φέτος σε πολλές περιπτώσεις, όταν γινόταν αλλαγή από τον εκάστοτε προπονητή του Ολυμπιακού. Η αποβολή του στο χθεσινό παιχνίδι στοίχισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος με δέκα παίκτες γνώρισε την ήττα με 1-0 και το χειρότερο, δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν με Νίκη και ΝΠΣ Βόλος.

Οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που ζουν από το ποδόσφαιρο, οφείλουν να έχουν και την δέουσα συμπεριφορά. Δεν αρκεί μόνο το ταλέντο για να κάνει κάποιος ποδοσφαιριστής καριέρα. Ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα παίζουν μεγάλο ρόλο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις