«Κατασκοπεία» εν όψει Απόλλωνα στον Ολυμπιακό Β.

Με απογευματινή προπόνηση στο βοηθητικό του ΕΑΚ, μετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκίνησε από χθες η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού, εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν διάφορες ασκήσεις τακτικής, χωρίς να προκύψει κάποιο…

…απρόοπτο, με την τεχνική ηγεσία να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, πλην του τιμωρημένου Γιώργου Θέου και του Χερόν Μπεριάν που έχει κληθεί στην εθνική Λιβερίας U23. Ο Στάθης Ρόκας αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», παρότι και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δικέφαλο).
Οι «ερυθρόλευκοι» από χθες που πληροφορήθηκαν τον αντίπαλό τους στην πρεμιέρα τον πλέι οφ, «ζουν και αναπνέουν» για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. Θα προετοιμαστούν κατάλληλα γι’ αυτό το παιχνίδι, ενώ ήδη έχει αρχίσει η «κατασκοπεία», με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον συνεργάτη του Στέλιο Βενετίδη, να παρακολουθούν σε video παιχνίδια του Απόλλωνα.
Η σημερινή προπόνηση (22/4) είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το πρωί στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις