Χρυσό μετάλλιο σε ένα ακόμα τουρνουά για τον Ανδρέα Κεχαγιά

Αρκετή προσπάθεια κατέλαβε ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση ο βολιώτης αθλητής Κεχαγιάς Ανδρέας στο διασυλλογικό μίτινγκ Κικ Μπόξινγκ της Ε.Ο.Τ.S. στην κατηγορία εώς 80 κιλά ανδρών αγωνιζόμενος στο στυλ Low πλήρης επαφής, που διεξήχθη στο Λοκρών (Αταλάντης) την Κυριακή 18 του μηνός.

Οι αντίπαλοι που ήταν καλά πληροφορημένοι και διαβασμένοι για τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδού του Κεχαγιά και άψογα στημένοι στον αγωνιστικό χώρο (στο πρώτο γύρο τουλάχιστον), περιόρισαν το επιθετικό παιχνίδι του που προέρχεται κυρίως από τους εξαιρετικά γρήγορους συνδιασμούς των λακτισμάτων του.

Παρά ταύτα με την εμπειρία και τα μεγάλα αποθέματα αντοχής που διαθέτει άσκησε συνεχώμενη πίεση στους δύο συνολικά αντιπάλους που έπαιξε, με αποτέλεσμα, να βρει ρήγματα στην άμυνα και να σκοράρει περισσότερες φορές, κατακτώντας τελικά το χρυσό μετάλλιο.

Να αναφέρουμε το εγχείρημα για φέτος του Κεχαγιά είναι να λάβει μέρος σε όλες τις διοργανώσεις των ομοσπονδιών ( Ε.Ο.Τ.S. ΕΟ.Μ.Α. Π.Ο.Κ.) που σημαίνει ότι θα υπάρχουν τουρνουά κάθε 3-4 εβδομάδες με απώτερο σκοπό την συμμετοχή του στα ανώτερα πανελλήνια πρωταθληματά τους Α’ κατηγορίας ανδρών(όπου από εκεί βγαίνει και η εθνική ομάδα) στα αγωνίσματα, πλήρης επαφής.

Την όλη αυτή προσπάθεια την στηρίζει οικονομικά ο φετινός χορηγός η βολιώτικη εταιρεία φύλαξης T.S.P.G. Security του κ. Ανδρέα Βαϊσμένου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις