Μπατζιάκας: «Δεν απάντησαν ούτε θετικά, ούτε αρνητικά…»

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Στην έκδοση ανακοίνωσης προχώρησε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Τάσος Μπατζιάκας, με αφορμή τα όσα γράφτηκαν για τη συνάντηση της Παρασκευής που θέμα είχε τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας στη Μαγνησία. Ο κ. Μπατζιάκας τονίζει πως ο ίδιος πρότεινε τη δημιουργία και στήριξη μίας ομάδας ενώ οι συμμετέχοντες δεν απάντησαν ούτε θετικά, ούτε αρνητικά. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων ανέφεραν ότι την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων της Μαγνησίας παρουσία και του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο δημιουργίας μία ισχυρής ομάδας όλης της Μαγνησίας.

Επειδή όμως η εμπάθεια που διακατέχει κάποιους, τους οδηγεί σε παραπληροφόρηση, θα ήθελα να ενημερώσω σωστά όλο το φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας για το τι ακριβώς συνέβη στη συνάντηση της Παρασκευής.

Με προσωπική μου πρωτοβουλία ως πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, κάλεσα τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων της Μαγνησίας στο Δημαρχείο Βόλου, προκειμένου να γίνει μία πρώτη συζήτηση για το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας πανίσχυρης ομάδας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου. Κάτι άλλωστε που το έχω πράξει ξανά και στο παρελθόν. Μίας ομάδας που όχι μόνο θα πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά θα προβάλει το Βόλο και γενικότερα τη Μαγνησία σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Τη συνάντηση αυτή χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος και εμφανίστηκε θετικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού στόχος του είναι η προβολή της πόλης την οποία υπηρετεί, όπως επίσης και η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας του Βόλου και μέσα από τον αθλητισμό.

Ωστόσο, αμέσως μετά το χαιρετισμό του στους παρευρισκόμενους, αποχώρησε από την αίθουσα που διεξήχθη η συζήτηση μεταξύ εμού και των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων.

Επί του θέματος, θα ήθελα να ενημερώσω τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, ότι έγινε μία πρώτη συζήτηση όπου ανταλλάξαμε απόψεις και καμία απόφαση δεν ελήφθη. Ούτε αρνητική αλλά ούτε και θετική.

Αυτά για την καλύτερη δυνατή ενημέρωση, όσων ενδιαφέρονται για την αλήθεια και όχι για τα μυθιστορήματα ευφάνταστων συγγραφέων.

Υ.Γ.: Τόσα χρόνια μία μικρή μερίδα προσώπων μεταξύ αυτών και δημοσιογράφων ζει μέσα από αυτό το μίσος των ομάδων της πόλης μας. Ηρθε η ώρα να συμβάλλουμε στο να δοθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την νοσηρή κατάσταση που μόνο κακό προκαλεί στο Βόλο. Εκτός αν ο σκοπός των ατόμων αυτών που συντηρούν το μίσος, έχει ιδιοτελή κίνητρα.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας

Τάσος Μπατζιάκας”