Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του Πυράσου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χοροεσπερίδα του Πυράσου, το βράδυ του Σαββάτου και η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί δημοσίως όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά, τους επισήμους από την Περιφέρεια και τον Δήμο Βόλου, τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές-προπονητές, τους χορηγούς της εκδήλωσης, τους αγνούς και πιστούς φίλους της ομάδας μας. Ήταν μια υπέροχη βραδιά. Η τεράστια συμμετοχή στη λαχειοφόρο αποτέλεσε οικονομική τόνωση για το σύλλογό. Όμως, μεγαλύτερη σημασία είχε η αθρόα προσέλευση στη χοροεσπερίδα που γέμισε με ηθική ικανοποίηση τους διοικούντες και δίνει κουράγιο για να συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέρμη το έργο τους. O Πύρασος είναι συνυφασμένος με τη Νέα Αγχίαλο, αντλεί δύναμη από τον κόσμο του και η αγάπη του προς το σύλλογο κάνει υπερήφανους τους ανθρώπους της διοίκησης.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του Πυράσου, ως είθισται, η διοίκηση του συλλόγου προέβη σε βραβεύσεις ατόμων με μεγάλη προσφορά. Φέτος βραβεύτηκαν ένας πρόεδρος, ένας προπονητής και ένας ποδοσφαιριστής. Συγκεκριμένα, τιμητική πλακέτα δόθηκε:

στον τέως πρόεδρο Θοδωρή Στάμο για την τεράστια προσφορά του στη διαμόρφωση της σύγχρονης ιστορίας του Πυράσου με τρεις τίτλους πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ, τρεις τίτλους Κυπέλλου, συμμετοχή στη Δ’ Εθνική για τέσσερα χρόνια και στη Γ’ Εθνική για δύο χρόνια. Διετέλεσε πρόεδρος από τον Μάιο του 2006 έως τον Μάιο του 2017 και καθιέρωσε τον Πύρασο στο πανελλήνιο, οδηγώντας το σύλλογο στα καλύτερα αποτελέσματά του (τη βράβευση έκανε ο Αποστόλης Μπούτλας).

στον πρώην προπονητή Νίκο Χατζηκυριακίδη που είναι ο μακροβιότερος κόουτς της ομάδος με τέσσερις θητείες και πανηγύρισε με τον Πύρασο δύο πρωταθλήματα Α’ ΕΠΣΘ, δύο Κύπελλα ΕΠΣΘ, άνοδο στη Γ’ Εθνική, άνοδο παλιότερα από τη Β’ Τοπική στην Α’, ενώ διετέλεσε προπονητής σε 4 διαφορετικές κατηγορίες. Επίσης, τίμησε τη φανέλα του Πυράσου για παραπάνω από μία δεκαετία ως ποδοσφαιριστής (τη βράβευση έκανε ο Αθανάσιος Γκόλιας).

στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Στέλιο Τσιάρα, ο οποίος έπαιξε από το 1984 έως το 1990 και είχε σημαντική προσφορά σε δύσκολες αγωνιστικά εποχές της ομάδος (τη βράβευση έκανε ο Χρήστος Κλεφτάκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις