Πολλές οι απουσίες στον Ολυμπιακό Β. στο ντέρμπι με τη Νίκη

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται το κυριακάτικο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τη Νίκη για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» να αρχίζει το μεσημέρι της Τρίτης, μετά το διήμερο ρεπό που είχαν οι ποδοσφαιριστές. Ο Λάκης Μπακάλης θα έχει σημαντικές απουσίες στο παιχνίδι της Κυριακής, καθώς «νοκ άουτ» έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Γιώργος Θέος και Σάκης Σάββας, οι οποίοι αποβλήθηκαν στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Θήβα εκτός έδρας, στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0.

Και οι δύο αναμένεται να τιμωρηθούν με τρεις αγωνιστικές, γεγονός που σημαίνει πως δεν θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και στα παιχνίδια που ακολουθούν με ΝΠΣ Βόλος στη Νεάπολη και Αμβρυσσέα στο Πανθεσσαλικό.

Επίσης, τραυματίας από το παιχνίδι με τη Θήβα είναι ο Δημήτρης Σέττος (έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά) και δεν θα είναι και αυτός σε θέση να αγωνιστεί, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Καμπλιώνη (δύσκολα θα αγωνιστεί), καθώς υποφέρει από διάστρεμμα.

Στην προπόνηση της Τρίτης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκος Λούγκος, ο οποίος πάντως, φαίνεται πως προλαβαίνει το ντέρμπι με τη Νίκη και θα αγωνιστεί κανονικά.

Θυμίζουμε, πως και ο Κλεβί Κόλα δεν μπορεί να αγωνιστεί, τη στιγμή που δεν έχει βγει ακόμη η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά την ένσταση του Ρήγα για κακή συμμετοχή του 25χρονου μέσου στο παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Βελεστίνο.

Ο Λάκης Μπακάλης «πονοκεφαλιάζει» για την μορφή που θα έχει η ενδεκάδα, τη στιγμή που πολλοί βασικές παίκτες έχουν τεθεί «νοκ άουτ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις