ΝΠΣ Βόλος – Ρήγας Φεραίος (21/02, 14:30) για μία θέση στον τελικό

Την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ θα διεκδικήσουν ΝΠΣ Βόλος και Ρήγας Φεραίος, σήμερα (21/02) στις 14:30 στο Δημοτικό Στάδιο της Νεάπολης. Η σημερινή θα είναι η τρίτη φετινή μονομαχία των δύο ομάδων, με το συγκρότημα του Χουάν Φεράντο να έχει επικρατήσει στα πρώτα δύο με 3-2 στο Βελεστίνο και 2-0 στη Νεάπολη, για το πρωτάθλημα.

Οι κυανέρυθροι απέχουν δύο βαθμούς από την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος του 4ου ομίλου, ενώ στην πρώτη τους παρουσία στο θεσμό του Κυπέλλου διεκδικούν με αξιώσεις το τρόπαιο. Στον άλλο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Νίκη Βόλου είναι το φαβορί απέναντι στον Θησέα, με το ζευγάρι του τελικού να είναι πολύ πιθανό να είναι ΝΠΣ Βόλος – Νίκη Βόλου.

Στην αποστολή του ΝΠΣ Βόλος συμπεριελήφθησαν 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι εξής: Μούτσα, Μπουργάνης, Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Τζελίδης, Ζέρης, Ντεντάκης, Ντόσης, Καμπαγιέρο, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μελισσόπουλος, Δεμηρτζόγλου, Μάντζης, Σαλαμούρας, Ηλιόπουλος, Πιαστόπουλος, Μηλιώτης, Κολλάς.

Ο Ρήγας Φεραίος προσπαθεί με ντεμαράζ νικών να κάνει την υπέρβαση και να κρατηθεί στην κατηγορία, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το Κύπελλο ΕΠΣΘ. Έτσι το προπονητικό τρίο της ομάδας του Βελεστίνου θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές που έχουν επωμιστεί το βάρος των αγώνων του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που είτε δεν αγωνίστηκαν στο Βελούχι, είτε δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Οι διαιτητές

Από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί του Διαιτητή και Βοηθών Διαιτητών για τον Α’ Ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

  • 21/2/2018 14:30 Γηπ. Βοηθητικό ΝΕΑΠΟΛΗΣ  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΡΗΓΑΣ Φ.
    • Διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κ.
    • Α’ Βοηθός ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ Μ.
    • Β’ Βοηθός ΤΡΙΦΟΝΙΔΗΣ Α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις