Ο Αθλητικός Σύλλογος Kyokushinkai καράτε Βόλου έκοψε την πίτα του


Μοιράσου το άρθρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθλητικού Συλλόγου Kyokushinkai καράτε Βόλου, στο ξενοδοχείο «Παρκ» στις Αλυκές, παρουσία πολλών αθλητών, γονέων και φίλων του συλλόγου.

Πιο αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης άρχισαν ο Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της Χώρας μας και προπονητής του συλλόγου κ. Ιωάννης Στεφάνου, τα μέλοι του Διοικητικού Συμβουλίου και η Αντιπρόεδρος κ. Αριστέα Δημητρακοπούλου, με την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες κατά το Νέο έτος 2018. Απεύθυναν χαιρετισμό συνγχάρηκαν τους γονείς και τους αθλητές που με τις επιτυχίες τους προβάλουν την πόλη μας αλλά και την Χώρα μας στο εξωτερικό και υποσχέθηκαν ότι θα στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου που διδάσκει στα Νέα Παιδιά μέσω του Αθλητισμού την Πειθαρχία, τον Αυτοέλεγχο και την Ευγενή Άμυλα. Ο σύλλογος συγχάρηκε και βράβευσε τους Πρωταθλητές του για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια, Βαλκανικά και Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα του 2017 και είναι οι εξής: Στεφάνου Μάριος, Μυλωνά Μαριτίνα, Δαδάνης Απόστολος, Κορωναίος Σπυρίδων, Λαράι Μάξιμος, Λάλα Εμιλιάνα, Κεραμάς Κων/νος, Κουτσούμπας Κων/νος, Μπούρης Περικλής, Κατόπης Θανάσης, Γιαγιάς Απόστολος, Σκυλοδήμος Παύλος, Σκοδράνι Μάριος και Ντάγγαλος Γιώργος.  Στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με επιδείξεις του Kyokushinkai Karate από τμήματα του συλλόγου που παρουσίασαν δυναμικές και θεαματικές τεχνικές εκτάκτου ανάγκης & αυτοάμυνας.  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Μαρία Διούδη η οποία Εκπροσώπησε τον Βουλευτή Μαγνησίας κ. Χρήστο Μπουκώρο, και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης. Όλα τα τιμώμενα πρόσωπα  απεύθυναν χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους γονείς, αθλητές και φίλους του Συλλόγου, Παράλληλα Συγχάρηκαν τους Εκπαιδευτές του Συλλόγου για την άριστη εκπαίδευση και διαπαιδαγώγηση των αθλητών που εδώ και 3 περίπου δεκαετίες, ο προπονητής και Εκπρόσωπος κ. Ιωάννης Στεφάνου διδάσκει στα Νέα Παιδιά της Πόλης μας με εκατοντάδες επιτυχίες σε Πανελλήνιο, Βαλκανικό, Ευρωπαικό και Παγκόσμιο επίπεδο καθώς και τις μεγάλες Διοργανώσεις που έχει φέρει στην Πόλη μας Από Πανελλήνια, Βαλκανικά και Διεθνή Πρωταθλήματα. Επίσης έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στους δύο νέους προπονητές του Συλλόγου την Κυριακή Στεφάνου, προπονήτρια του Καράτε της Γ. Γ. Αθλητισμού με 20ετή και πλέον εμπειρία και τον Μάριο Στεφάνου Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και πρωταθλητή Ελλάδος, Βαλκανίων και Ευρωπαικών επί σειρά ετών. Ο Σύλλογος βράβευσε με τιμητική πλακέτα για την Προσφορά τους στον Σύλλογο τους Κυρίους κ Χρήστο Μπουκώρο και τον κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη. Τυχερή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν η αθλήτρια  Λότι Αριέλα η οποία θα πάρει δώρο μια φόρμα του Kyokushinkai karate προσφορά του συλλόγου.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate κ. Ιωάννης Στεφάνου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ευχαρίστησαν  θερμά τους γονείς και τους φίλους του Συλλόγου που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, τα καταστήματα της Πόλης μας για τα δώρα της Λαχειοφόρου Αγοράς καθώς και τον κ. Κώστα Μπούρχα με το Ζαχαροπλαστείο «ΜΟΝ ΑΜΙ» για την προσφορά της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και εύχονται Υγεία και Πολλές Επιτυχίες στη Νέα Χρονιά 2018.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις