Γ. Βαρούτσικος: Για μας υπάρχει μία μόνο ομάδα, ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, κ. Γιώργος Βαρούτσικος, ο οποίος μαζί με τον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Τόρη παραβρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, κ. Τάσος Μπατζιάκας, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:…

«Κληθήκαμε, ως μεγαλομέτοχοι, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκα, χωρίς πραγματικά να γνωρίζουμε το λόγο, να συμμετάσχουμε σε μία σύσκεψη στο δημαρχείο. Το «παρών» έδωσαν αρκετοί παράγοντες από ερασιτεχνικά σωματεία της Μαγνησίας. Κάποια στιγμή εμφανίστηκε και ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος πρότεινε τη δημιουργία μας ισχυρής επαγγελματικής ομάδας στο Βόλο, με τη συνένωση όλων των ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Μαγνησίας, η οποία θα διαπρέπει στη Σούπερ Λιγκ.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός Βόλου ετοιμάζεται να μπει στη μάχη των πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στα πλέι οφ και πως θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ως διοίκηση θέλουμε τη στήριξη των επιχειρηματιών της περιοχής, στο δύσκολο αγώνα που κάνουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά.
Το να υπάρχει μία ισχυρή επαγγελματική ομάδα στη Μαγνησία, η οποία θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και θα μετέχει στην Ευρώπη είναι ό,τι καλύτερο. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός, ως η μοναδική επαγγελματική ομάδα αυτή τη στιγμή στο νομό Μαγνησίας, καλείται να δώσει τη μεγάλη μάχη στα πλέι οφ με στόχο να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Για μας, υπάρχει μία ομάδα κι αυτή είναι ο Ολυμπιακός Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις