Εκδικάστηκε του Ταυλαρίδη, ορατός ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Ζόρισε και… επίσημα η υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη για τον Παναθηναϊκό! Όπως αναμενόταν, μιας και ο ίδιος ο 38χρονος έδωσε – για πρώτη φορά σε όλη αυτή την ιστορία – το «παρών» στα γραφεία της ΕΠΟ, προκειμένου να πιέσει καταστάσεις, το Διαιτητικό Δικαστήριο εκδίκασε την προσφυγή του, με την απόφαση της Δικαιοσύνης να αναμένεται, πλέον, σε μία εβδομάδα.
Οι «πράσινοι» ζήτησαν εκ νέου αναβολή, μέσω του προέδρου της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε πως ο σύλλογος περιμένει κάποια χρήματα, για να τακτοποιήσει κάποιες από τις οφειλές του, ο δικαστής, ωστόσο, εξήγησε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει «τραβήξει» αρκετά και δεν μπορεί να δώσει άλλη…

Αυτό σημαίνει πως είναι, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί το «τριφύλλι» με αφαίρεση τριών βαθμών, όπως ζήτησε η πλευρά Ταυλαρίδη, μέσω του δικηγόρου του παίκτη, Πάρη Ατλαμάζογλου. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάμε για 97.000 ευρώ, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος, μπορεί να βρει αυτά τα χρήματα και να μας πληρώσει».
Βέβαια, καταλαβαίνετε πως τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό…
Από την άλλη, επετεύχθη συμφωνία με τον Ράσμους Τελάντερ και η υπόθεση του Δανού πήρε νέα αναβολή, με τον δικηγόρο της ΠΑΕ, Άλκη Παπαντωνίου, να αναφέρει ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να βρουν συμβιβαστική λύση.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις